Handige bakjes enzo

Wie is er niet bekend met de stevige plastic producten van Rosti Mepal? Volgens mij heeft iedereen wel minstens 1 product van Rosti Mepal in het keukenkastje liggen. Rosti Mepal verkoopt handige bakjes om eten in te bewaren. Of voor bordjes en eetsetjes voor de kinderen. Ook wij hebben producten van Rosti Mepal in het keukenkastje liggen. Maar toen ik een mailtje kreeg met de vraag of ik in de vernieuwde webshop wilde komen shoppen, zei ik zeker geen nee! 

mepal

Ik koos een stel handige producten uit. Die ik de komende tijd zeker nog ga gebruiken. En wat is er veel keuze! Het grote pluspunt is, dat je nu ook losse onderdelen kunt kopen in de webshop. Mocht er dus iets kapot gaan, of verslijten in de loop der tijd, kun je nieuwe onderdelen bestellen om je product weer als nieuw door te laten gaan.

waterfles

Allereerst koos ik voor deze handige drinkfles. Ik probeer minstens 2 liter water per dag te drinken en dronk dit uit een karaf. Daar is op zich niets mis mee, maar als ik de deur uit ga is het niet zo makkelijk bij te houden hoeveel ik heb gedronken. Als ik 4 van deze flessen leeg drink per dag, heb ik 2 liter gedronken. Prima dus! Ook is de fles lekvrij, waardoor ik hem zonder zorgen in mijn tas kan stoppen.

lunchbox

Daarnaast koos ik de lunchbox to go Elipse. Als ik met Luuk weg ga, vind ik het fijn om lunch mee te nemen. Voor mezelf, maar ook een gesneden boterhammetje voor Luuk. In deze handige lunchbox kan ik onderin mijn eigen boterhammen, of een lekkere salade meenemen. En bovenop Luuk’s boterhammetje stoppen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een maaltijd om op te warmen mee te nemen. De lunchbox is namelijk magnetron bestendig. En in het bovenste bakje kun je ook je bestek meenemen.

lunchbox2

lunchbox3

Wanneer je het grijze tussenstuk verwijderd, kan de lunchbox de magnetron in. In het mini bakje kun je saus of een dressing doen. Zo blijft je eten het lekkerst. Met het elastiek zorg je dat alles goed dicht blijft zitten. Maar eigenlijk sluit de lunchbox zonder het elastiek ook al erg goed. Wat een handige lunchbox! Hier gaan we nog veel gebruik van maken.

kindereetset

Natuurlijk koos ik ook nog een babyset voor Luuk uit. Deze set is met figuurtjes van Dick Bruna. De lepel is van staal en dus erg stevig. Sowieso merk ik aan het bakje veel verschil met de goedkopere bakjes die we al hebben van bijvoorbeeld de Kruidvat. Het bakje van Rosti Mepal is veel dikker en steviger. Ook de tuitbeker hoort erbij. Ik vraag me nog af of ik Luuk wel uit een tuitbeker wil laten drinken, maar de deksel kan er makkelijk vanaf en dan blijft er een leuke beker over. Luuk heeft al regelmatig uit het setje gegeten en reageert leuk als hij aan het einde van zijn maaltijd de 3 kippen ziet verschijnen.

Wij kunnen dus voorlopig wel weer vooruit met deze nieuwe spullen.

Heb jij ook spullen van Rosti Mepal in je keukenkastje liggen?

10 gedachten over “Handige bakjes enzo”

  1. Pff ik heb bij de mepal gewerkt, kan nu nog dromen hoe alles in elkaar moet. Maar eerlijk is eerlijk zelfs mijn peuter krijgt het niet kapot en dat zegt echt heel veel

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten