Tijdens de vele gesprekken die ik heb gevoerd de afgelopen maanden met artsen, verpleegkundigen, de huisarts en de diëtiste werd me keer op keer verteld dat ik eens wat liever voor mezelf moet zijn. Dat ik mezelf fijne producten moet gunnen om mijn huid mee te verzorgen. Want een maagverkleining alleen gaat me mijzelf niet beter laten voelen. Mezelf op de juiste manier verzorgen, kan daar wel aan bijdragen. Ik ben dus al een tijdje braaf bezig met het gebruiken van fijne bodylotions, nachtcrèmes en sinds kort ook met het smeren van het Hannah Opulence Serum. En over die laatste wil ik je wat meer vertellen.

Wat is het Hannah Opulence Serum?

Ik weet echt heel erg weinig van verzorgingsproducten en was dan ook erg benieuwd naar wat het Hannah Opulence Serum zo bijzonder maakt. De website vertelt hier het volgende over: “Het Hannah Opulence Serum is een serum dat de huis qua egaliteit, helderheid én stevigheid verbeterd waardoor camoufleren niet meer nodig is. Rondom de ogen, hals decoletté en handen zie je als eerste de tekenen van huidveroudering. Het opulence serum zorgt op die plekken voor extra vitaliteit, een egale teint en zichtbare regeneratie.

Het Opulence serum bevat o.a. het ingrediënt Wonderlight™. Dit zorgt ervoor dat overmatige pigmentatie en huidverkleuring tot diep in de kern wordt aangepakt. Het bevat 20% in olie oplosbare vitamine C, wat zorgt voor een krachtige boost van het bindweefsel. Daarnaast geeft het een positief effect op de teint en zorgt het voor een stralende gave huid. De toegevoegde Vitamine E werkt stimulerend op de doorbloeding en huid herstellend vermogen”.

Hoe gebruik je het Opulence Serum?

Het flesje is voorzien van een pipet, wat ervoor zorgt dat je heel makkelijk maar een klein beetje van het product kan gebruiken. 3 tot 5 druppels is voldoende om op je huid aan te brengen. Ik was even bang dat dit niet waar zou zijn en ik toch meer van het product nodig zou hebben, maar niets is minder waar. Het bedekt mijn volledige gezicht, hals en decolleté.

Hoe voelt het aan?

Het serum voelt heel erg prettig aan op mijn gezicht. Het is voor het eerst dat ik een serum gebruik en ik heb dus geen idee of dit altijd zo voelt. Maar het maakt mijn huid heel zacht en het trekt snel in, waardoor je niet met vette handen of een vet gezicht rondloopt. Ik kan er makkelijk mijn make-up overheen dragen. Het gaat er niet van uitlopen, waar ik even bang voor was.

Het Hannah Opulence Serum is niet goedkoop. Het kost namelijk € 78,00. Maar ik gebruik het nu een aantal weken en je ziet nog nauwelijks dat er van het serum gebruik is gemaakt. Je doet dus erg lang met een flesje van 30 ml.

Het Hannah Opulence Serum is verkrijgbaar via Het Cosmeticahuis.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Gezinsuitbreiding
Next Overlevingszwemmen voor baby’s?

1 thought on “Hannah Opulence Serum

  1. Ik hou van het Opulence Serum! Omdat het wat duurder is koop ik af en toe een goedkoper serum, maar ik blijf toch altijd weer bij hannah terug komen haha. Beste skincare merk ooit, vind ik!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Blote mama buik van Danielle

30 maart 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten