Nieuw op MamaKletst, ik wil iedere week een happy list online zetten om zo stil te staan bij de leuke dingen in mijn leven. Want het is zo fijn om vooral de leuke dingen die in een week gebeuren te onthouden en zo aan het eind van het jaar terug te kunnen bladeren naar leuke herinneringen die je anders misschien vergeten zou zijn. 

♥ Op de weegschaal stappen en – 2,5 kilo erop zien staan. Dat was fijn en het geeft direct de motivatie om door te gaan met waar ik mee bezig ben. Wat dat precies is, lees je binnenkort.

♥ Beseffen dat Luuk alweer 22 maanden oud is en het nog maar twee maanden duurt tot zijn tweede verjaardag. Aan de ene kant is dit een moment dit ik zo lang mogelijk zou willen uitstellen, maar aan de andere kant vind ik het zo leuk dat Luuk ouder wordt. Ik heb al enorme voorpret vanwege zijn grote cadeau die hij krijgt. En inmiddels heb ik ook al een idee wat voor taart hij gaat krijgen.

♥ Hele leuke samenwerkingsaanvragen tegenkomen in mijn mailbox is altijd fijn. Zodra ze rond zijn verschijnen ze uiteraard op mijn blog.

♥ Een hele spontane en stevige knuffel van Luuk krijgen vanuit het niets.

♥ Kennismaken op de peuterspeelzaal en zien dat Luuk het er ontzettend naar zijn zin heeft. Hij ging zelfs huilen toen we weer naar huis gingen. Een goed teken, dus we gaan hem komende week nog aanmelden en dan wordt hij op de wachtlijst gezet.

♥ Eindelijk beginnen aan het opknappen van de eettafel. Al maandenlang erger ik me kapot aan de manier waarop de tafel eruit ziet. Vorig jaar heb ik de tafel al opgeknapt, maar dit is waarschijnlijk niet met de juiste verf gebeurd, waardoor het er nu niet meer uitziet. Van een witte eettafel gaan we nu naar een tafelblad met greywash en de poten blijven wel wit. Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat!

♥ Complimenten krijgen van de ouders van één van mijn gastkinderen, omdat hij zo goed is gaan praten sinds hij hier komt. Ontzettend leuk om te horen. Het was sowieso een goede werkweek, want er werd ook een nieuw contract getekend en er werd vooral heel veel gelachen en gedanst door de kinderen.

♥ Allerlei nieuwe recepten uitproberen en tot de ontdekking komen dat het allemaal heel erg lekker is en ik vaker iets moet maken wat we nog niet kenden.

Wat was het fijnste moment voor jou afgelopen week?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Luuk is 22 maanden
Next Ontwerp je eigen Zeeman statiegeldtas

2 thoughts on “Happy list #1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Vadernacht in Dierenpark Amersfoort

28 mei 2019
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten