Iedere week wil ik een happy list online zetten om zo stil te staan bij de leuke dingen in mijn leven. Want het is zo fijn om vooral de leuke dingen die in een week gebeuren te onthouden en zo aan het eind van het jaar terug te kunnen bladeren naar leuke herinneringen die je anders misschien vergeten zou zijn. 

♥ Terwijl ik in eerste instantie dacht dat ik weer verkouden ging worden, bleef ik de griep deze keer de baas. Daar ben ik heel erg blij mee!

♥ Ook al is de reden minder leuk, Luuk is namelijk erg verkouden en heeft pijn aan zijn mond, hij knuffelt en kust er op los deze week. Heerlijke snotkusjes krijgen is soms niet zo erg.

♥ Langzaam aan steeds blijer worden van de meubels in huis. We hebben nieuwe eetkamerstoelen!

♥ Een nieuwe babydrager van ByKay binnenkrijgen en deze gelijk kunnen gebruiken met mijn nieuwe gastkindje. Heerlijk! Hij bevalt erg goed.

♥ Een nieuwe camera kopen! Geen spiegelreflex, maar juist een licht en handzaam formaat om mee te kunnen nemen naar events etc.

♥ Luuk zo zien groeien. Hij is zo sociaal en gezellig en aardig tegen iedereen. Zelfs als hij iemand voor het eerst ziet.

♥ Weer eens de tijd nemen om een film te kijken. Mannenharten in dit geval, de film werd uitgezonden op RTL4. Heerlijk om weer eens te ontspannen, dat moet ik vaker doen.

♥ Nieuw leesvoer binnen krijgen. ‘Misschien ooit’ van Colleen Hoover kwam binnen en ik ben er heel erg nieuwsgierig naar.

♥ Mijn beweging en slaapritme in kaart krijgen met de nieuwe Fitbit die binnen kwam. Zo word ik echt gestimuleerd om meer te bewegen.

♥ Naar een gezellige verjaardag van mijn schoonzus gaan.

♥ Oude foto’s terugkijken van tien jaar geleden en de periode daarna, eigenlijk vanwege de tien jaar geleden tag, maar ik bleef kijken en herinneringen ophalen.

♥ Een nieuwe lamp voor boven de eettafel kopen die mooi bij de nieuwe en opgeknapte meubels past. Ik ben zo benieuwd hoe het totaalplaatje er straks uit ziet.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Nijntje museum heropent
Next Zeeman zomercollectie voor de allerkleinsten

5 thoughts on “Happy list #3 Nieuwe meubels en fijne momenten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

5x doen bij storing van de televisie

21 november 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten