Iedere week wil ik een happy list online zetten om zo stil te staan bij de leuke dingen in mijn leven. Want het is zo fijn om vooral de leuke dingen die in een week gebeuren te onthouden en zo aan het eind van het jaar terug te kunnen bladeren naar leuke herinneringen die je anders misschien vergeten zou zijn. 

♥ Op mijn vrije dag zwemmen met Luuk en mijn moeder en zien dat Luuk nu totaal niet hoeft te wennen en het ontzettend leuk vindt in het zwembad. Sterker nog, hij wilde wel van ons af zwemmen om een bal te pakken, maarja dat gaat natuurlijk nog niet haha!

♥ Op vrijdagavond het dorp in om lekker te winkelen bij de Action en de HEMA en natuurlijk weer veel te veel kopen. Maar het was heerlijk rustig overal, waardoor ik op mijn gemakje rond kon neuzen.

♥ Hilarische WhatsApp gesprekken met lieve vriendin Marije, die overigens hartstikke zwanger is.

♥ Met dank aan mijn moeder kunnen genieten van een schone badkamer en wc. Zo fijn hoe blij je daarmee kunt zijn.

♥ De nieuwe woordjes die Luuk zegt. Hij aapt ons enorm na en zei afgelopen week “ah-appel” (aardappel), “pubbepak” (prullebak), “sofzuige” (stofzuiger) en zo kan ik nog wel even doorgaan. Dat kletsen is zo gezellig.

♥ De eettafel helemaal zelf opknappen. Het resultaat hiervan komt binnenkort op mijn blog.

De zon die twee dagen heerlijk scheen. Het leek wel voorjaar, ik hou ervan!

♥ Beginnen met het concreet maken van de eerste verjaardagsvoorbereidingen voor Luuk’s tweede verjaardag. Waaronder de taart en het grote cadeau wat hij van de hele familie krijgt.

♥ In een enorme blogflow zitten. Volgens mij is dat ook goed te merken, aangezien er regelmatig twee artikelen per dag online komen. Heerlijk. Hopelijk kan ik het vasthouden.

Wat was jouw meest favoriete moment van afgelopen week?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous 8x voorleestips
Next Goede nachtrust als ouders

6 thoughts on “Happy list #2 Zwemmen, kletsen en voorjaar

  1. Hahaha ik zit ook regelmatig hardop lachend op de bank. Mijn man kijkt me dan gek aan en zegt: je zit in te chatten met Joyce zeker? 🙂

    Heerlijk he, dat zonnetje! Ik word er blij van! En van zwemmen met mijn kind word ik straks vast ook blij en van een schone badkamer en wc door toedoen van een ander zou ik nu ook heel blij worden haha. Afgelopen week werden mijn meneer en ik het meest blij van een goede uitslag van de combinatie test. Het hield ons toch wel een beetje bezig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Baby mijlpaalkaarten van Zeeman

5 april 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten