Leuke betaalbare zwangerschapskleding die ook nog eens comfortabel zat vond ik lastig te vinden tijdens mijn zwangerschap. Gelukkig kon ik via Marktplaats een pakket vol broeken, shirts en jurkjes ophalen waar ik flink in kon groeien de zwangere maanden. Bij een eventuele volgende zwangerschap hoef ik me niet meer druk te maken om betaalbare positiekleding. De HEMA zwangerschapskleding bevat de juiste basics die eindeloos te combineren zijn. 

HEMA zwangerschapskleding

De HEMA mama basic lijn is vrij uitgebreid. Het bestaat uit jurken, t-shirts en rokjes in een uni-kleur of met een leuke print. Het is prima te dragen in de zomer en in de winter kun je het makkelijk combineren met een legging of een vest om het warmer te krijgen.

Zwangerschapsshirt

Deze t-shirts vind ik zo leuk. Ook al zijn ze basic, ik vind ze totaal niet saai en zou ze zo dragen met een zwangere buik. De kleuren zijn prima te combineren met een spijkerbroek of een andere broek.

tshirts

Goedkope voedingstops

De basic t-shirts zijn er in verschillende kleuren. Vooral de rood/roze en de lichtgroene vind ik erg leuk. Het zorgt voor wat meer kleur in je kleding en is daardoor makkelijk te dragen met een zwart of grijs vest. Ook zitten er voedingstops in het assortiment. Ik heb zelf niet heel lang borstvoeding kunnen geven, maar had in de korte periode dat ik het gaf toch wat moeite met het aantrekken van de juiste kleding.

Lees ook: Waarom ik twijfel over borstvoeding geven

shirts singlets

Zwangerschapsjurken

En ik vind de zwangerschapsjurken zo leuk! Met mijn toch al volle lichaam, droeg ik in de zwangerschap heel graag jurkjes om mijn stevige benen te verstoppen, maar toch goed met mijn buik te kunnen pronken. Onderstaande jurkjes zou ik zo kopen. Leuk om te dragen met een fijne zwangerschapspanty of legging om je buik te ondersteunen. Comfortabel en toch mooi.

jurken

Als ze nu ook nog fijne positiebroeken gaan verkopen, hoef je nergens anders meer heen voor je positiekleding! De HEMA mama basic kleding is verkrijgbaar in alle filialen en ook op hema.nl.

Waar kocht jij je lekker zittende positiekleding? En wat vind je van de HEMA mama basic collectie?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Kindvriendelijke festivals in 2020
Next Negenmaandenbeurs 2020 – Wat is er te doen en welke leuke acties zijn er?

13 thoughts on “HEMA zwangerschapskleding; betaalbare positiekleding

  1. Ik vind die jurkjes dus echt tof en ik vraag me af of ik nu er ook niet gewoon in pas en de jurk dan strak zit. Anders ga ik ze gewoon halen, fuck it. Ben dan niet meer zwanger, maar als het gewoon kan dan wil ik ze.

  2. Nu ik in verwachting ben van onze tweede, ga ik weer eens kijken naar de positiekleding van de Hema. Tot mijn grote verrassing is er niks meer over te vinden op de website 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Discrimineren na een terroristische aanslag? Weet wat je je kind hiermee leert!

3 juni 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten