Leuk hoor, zo’n ‘bucketlist’ voor je 30e bedenken. Maar mijn jaar loopt toch een beetje anders dan gepland. Ik had in elk geval verwacht al een groot deel van mijn 30 before 30 lijstje af te kunnen strepen. Maar het valt wel een beetje tegen. Om mezelf een schop onder mijn kont te geven, laat ik daarom zien wat ik al heb kunnen afstrepen en wat niet. 

1. Naar een concert van Anouk.

Dat is gelukt! Al was het wel een beetje vals spelen, ik ging namelijk op mij 29e verjaardag naar het concert van Anouk in Ziggo Dome. En wat was het gaaf! Zeker voor herhaling vatbaar.

2. Een nieuwe outfit kopen.

Deels gelukt. Maar nu ik weet dat de operatie eraan komt, vind ik het ook echt zonde om nu nog een nieuwe outfit te kopen. Voor Maik’s verjaardag kocht ik bij de C&A wel een nieuw setje kleding, maar ik wil natuurlijk na de operatie als ik wat maatjes geslonken ben, heel graag shoppen. En dan laat ik het ook nog wel aan jullie zien!

3. Een bos bloemen kopen.

Nog niet gelukt. Ik koop eigenlijk nooit een bos bloemen voor mezelf.

4. Een strandwandeling maken.

Ook nog niet gelukt. We gaan eigenlijk nooit naar het strand. Misschien in het voorjaar maar eens doen!

5. Een nieuwe telefoon uitkiezen.

Dat is gelukt! In juni koos ik voor een nieuwe iPhone en die bevalt uiteraard weer erg goed.

6. Een stedentripje maken!

Dit is nog niet gelukt. Ik ben ook benieuwd of dit nog gaat lukken voor mijn verjaardag. Maar misschien moet ik niet te moeilijk denken, een stedentripje kan natuurlijk ook in eigen land…

7. 26 boeken lezen.

Ehh, boeken? Jeetje ja, ik moet gauw weer eens lekker gaan lezen. Ik heb werkelijk nog niets gelezen sinds mijn verjaardag!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

8. Meeten met het mamabloggers groepsappje

Dat moet ook nodig nog eens gebeuren!

9. Een nieuwe kerstboom kopen.

Dat moeten we nog doen, maar kan nu niet lang meer duren.

10. Heel veel afvallen.

Staat op de planning voor binnenkort 😉

11. Naar de Apenheul met Marije.

Dit ging dit jaar wegens omstandigheden niet meer lukken. Maar dit gaat vast goedkomen als ze weer opengaan in april.

12. Een fotoshoot met zijn vieren laten maken.

Dat wil ik graag laten doen als ik wat ben afgevallen.

13. Mijn oren oprekken tot het gewenste formaat.

Dit is ook nog niet gelukt, ik wil even wachten tot de operatie voorbij is voor ik verder ga. Want tijdens de operatie zullen mijn piercings er even uit moeten en ik zou het zonde vinden als het dan dicht(er) groeit en ik weer opnieuw kan beginnen.

14. Een tattoo laten zetten.

Gelukt! Ik bedenk me nu wel dat ik hier alleen nog geen blog over heb geschreven. Hij moet nog op 2 plekjes bijgewerkt worden namelijk. Dat ga ik gauw eens plannen! En daarna zal ik zeker een blog plaatsen over het verhaal achter mijn tattoo.

15. In mijn eentje naar de bioscoop.

Dit heb ik nog niet gedaan. Het is toch een beetje awkward ofzo…

16. Een festival bezoeken.

Ook dit is al gelukt. Ik ging begin juni namelijk naar Pinkpop met mijn zussen en dat was onwijs gaaf. Het was mijn eerste keer Pinkpop en ik heb van begin tot eind genoten. We zagen onder andere System Of A Down, Machine Gun Kelly, Live, Prophets Of Rage, Rag ’n Bone Man, Kings of Leon, Passenger, Guus Meeuwis en Sum41.

17. Een moeder zoon date met Luuk.

Dit doen Luuk en ik steeds vaker. Zo gaan we wel eens naar blogevents met z’n tweetjes. Maar in het voorjaar wil ik toch ook nog wel een dagje met hem naar een pretpark ofzo.

18. Een moeder zoon date met Maik.

Dat komt ook nog wel.

19. Een avondje op stap met Joost.

Ja hoor, dit is gelukt! Het is wel maar 1 keer gebeurd. Maar goed. We gingen afgelopen maand samen naar Thunderdome. Een avondje ouderwets stampen. Ik heb er een week van moeten bijkomen, haha.

20. 3 series op Netflix van begin tot eind kijken.

Nee, dit is nog niet gelukt helaas.

1.

2.

3.

21. Shoppen bij de DM.

Ook dit is nog niet gelukt!

22. Een dagje naar Amsterdam.

Ik kom meer in Amsterdam dan me lief is momenteel, aangezien ik hier naar het ziekenhuis ga. Maar ik doelde meer op een dagje sightseeing in Amsterdam. Of gewoon even shoppen. Dit is nog niet gelukt.

23. Een dagje naar een andere stad in Nederland.

Dit is ook nog niet gelukt.

24. Naar het theater.

Ja, dit heb ik gedaan! Ik ben samen met mijn zus naar De Vier Jaargetijden met Angela Schijf geweest. Een kindervoorstelling, maar wel een hele leuke!

25. Een weekendje weg met het gezin.

Ja! Dit is gelukt. We zijn in maart met zijn viertjes naar Villages Nature Paris en Disneyland Parijs geweest. En wat was het een heerlijk weekend.

26. 10.000 unieke bezoekers halen op mijn blog.

Bijna bijna! Ik hang er echt net onder elke keer. Dus kom maar op, bezoekers! 😉

27. Sushi eten met een vriendin.

Nog niet, maar dit staat voor heel snel op de planning.

28. Een flink stuk fietsen.

Nee, maar dit wil ik wel zodra het kan weer gaan oppakken na de operatie.

29. Een mooie afscheidstraktatie maken voor de peuterspeelzaal.

Nog niet, dit komt eind maart nog.

30. Een verjaardagsfeest organiseren.

Ook nog niet, het duurt immers nog een half jaar tot ik mijn verjaardag mag vieren.

To be continued!

 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Radbag – Cadeau voor hem
Next Monopoly Gamer – Monopoly met een Nintendo tintje

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Geboorteaankondiging op Facebook – Doen we graag zelf

18 september 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten