Hoe gaat het nu met de blote mama buik van Lisette?

Zwanger worden na een gastric bypass (waarmee je 54 kilo bent afgevallen) kan best spannend zijn. Hoe komt je lichaam er daarna weer uit? Lisette deed tijdens haar zwangerschap mee met de blote mama buik rubriek. En vlak voordat het artikel online kwam, beviel ze van haar zoon Roxas. Hoe gaat het nu met haar en hoe is haar buik eraan toe na zoveel af te vallen en een zwangerschap? 

Inhoudsopgave

Wat is er veranderd in je leven?

Op 4 april 2015 ben ik bevallen van mijn zoon Roxas Castiel. Hij was al geboren voor het artikel online kwam.

Hoe kijk je terug op het online komen van jouw blote mama buik artikel?

Ik ben trots op mezelf dat ik mijn buik en mijn verhaal van het afvallen heb kunnen delen met een groep andere mama’s. Ik heb het artikel gedeeld in mijn netwerk, omdat ik zo trots op mezelf was door wat ik bereikt heb, dat ik het graag wilde laten zien.

IMG_0232

Hoe kijk je op dit moment naar je eigen lichaam?

Ik voel me heel goed! Het heeft even geduurd, maar mijn lichaam is weer hetzelfde als voor mijn zwangerschap. Ik heb een klein buikje van overtollig vel door het vele afvallen, maar ik ben zeker trots op wat ik heb bereikt. Mijn benen mogen nog steeds wat minder worden, maar ik ben zeker niet ontevreden over mijn lichaam.

Is er nog iets aan je lichaam wat je liever anders zou willen zien?

Mijn benen zou ik wel wat slanker willen hebben, zodat strakkere broeken ook gewoon mooi staan.

Heb je nog nieuwe tips voor moeders om zich beter in hun lijf te voelen?

Probeer je spiegelbeeld niet te vermeiden, maar van jezelf te houden zoals je bent! Je hebt een mooi wondertje op de wereld gezet en daar mag je trots op zijn!


Lieve Lisette, ontzettend bedankt voor het meedoen aan deze ‘hoe gaat het nu met’ versie van de blote mama buik rubriek. Wat zie je er nog steeds fantastisch uit. Goed gedaan! Geniet van de kleine man.

Wil je ook meedoen met de blote mama buik rubriek of met de ‘hoe gaat het nu met’ versie? Laat het me weten in een comment hieronder (reageer met een geldig e-mailadres) of stuur zelf een mailtje naar info@mamakletst.nl o.v.v. Blote Mama Buik. 

4 gedachten over “Hoe gaat het nu met de blote mama buik van Lisette?”

    • Waarom niet? Het is zo mooi elke buik een voor een! Ik vond het eerst ook eng maar het is even een drempel…en de reacties maken je dag helemaal goed ?

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten