Vorige week plaatste ik een maandoverzicht van de maand juni en vroeg jullie wat jullie liever hebben, een maandoverzicht of een weekoverzicht. De antwoorden waren duidelijk, het weekoverzicht moest terug komen! Dus ben ik weer voor jullie aan de slag gegaan. We hadden afgelopen week de housewarming van mijn moeder, gingen lekker barbecuen en ook was de laatste schooldag van afgelopen schooljaar. Een drukke maar hele leuke week! 

Maandag: Obesitas kliniek

Omdat ik op vakantie was tijdens de laatste medische controle, moest ik maandagochtend met een individuele afspraak langs bij de Obesitas kliniek. Het was tijd om te meten en wegen en ik kreeg bloeduitslagen plus een fietstest.

The best burgers in town stond er op het reclamebord vlak naast het ziekenhuis. Ironisch wel..

Wauw, wat een resultaten zeg! Ik woog maandagochtend 72,2 kg. Dat is exact 37 kg minder dan de dag voor de operatie. Maar buiten dat ben ik ook nog eens 39 centimeter buikomvang kwijt. De fietstest ging heel goed, maar de rest van de uitslagen waren helaas niet heel goed. Daarover later meer, ik merk dat ik dit eerst zelf even een plekje moet geven en moet ontdekken wat ik kan doen om het te verbeteren.

Dinsdag: Op kraambezoek

Ik vond de jongens al zo stil ’s morgens, maar Luuk was bij Maik in bed geklommen. Kleine donderstenen. Het is zo leuk dat ze elkaar steeds leuker gaan vinden.

Nadat ik Maik op het kinderdagverblijf heb achtergelaten en Luuk naar school heb gebracht, snel ik naar het hoge Noorden om met mijn liefste nieuwste vriendinnetje Noor te gaan knuffelen. Marije is bevallen! En ik mag gewoon haar 1 week oude dochter al komen bewonderen, zo leuk!

Na het kraambezoek ga ik met een vriend lunchen in Harderwijk. Wat een lekkere broodjes hebben ze hier!

Normaal haalt Joost Maik op van het kdv, maar dat gaat vandaag niet lukken. Dus loop ik om hem op te halen en hij stapt vrolijk met me mee naar huis. Hij wil helemaal niet in de kinderwagen zitten.

Woensdag: YouTube

Heb jij mijn YouTube kanaal al ontdekt? Ik heb nog helemaal niet veel abonnees, maar ben wel drukker met het plaatsen van video’s, het zou leuk zijn als je me ook daar gaat volgen! Je vindt hier het kanaal van MamaKletst.

Donderdag: Selfietime!

Maik grijpt zodra het kan naar mijn telefoon. Zo ook vandaag, als ik na een lange werkdag en na het eten nog even aan tafel zit maakt hij een foto van me. Een leuke selfie, maar niet heus!

Vrijdag: De laatste schooldag!

We brengen Luuk ’s morgens voor zijn laatste schooldag naar school en Maik en ik doen gauw wat boodschappen en gaan langs de Kruidvat. Aan het eind van de ochtend word ik samen met andere moeders op school verwacht om het klaslokaal op te ruimen en klaar te maken voor de grote schoonmaak en zo zijn we precies op tijd voor het uitzwaaien van de grootste onderbouwers (die naar de middenbouw gaan na de vakantie) en de grootste middenbouwers (die naar de bovenbouw gaan). Ze glijden het schooljaar letterlijk uit via een glijbaan. En mogen vervolgens door een mooie haag van leerlingen het plein over rennen. Een mooie afsluiting van dit schooljaar. Het schooljaar waarin Luuk voor het eerst naar de basisschool ging. De kop is eraf, na de vakantie start hij echt in groep 1 en begint het echte schoolleven!

Mijn nieuwe speeltje, een action cam, komt binnen. Wat een grappig ding! Binnenkort gaan Luuk en ik samen op persreis en gaan we de camera volop uittesten in de bergen en in het zwembad!

Nog heel even spelen op het schoolplein en dan begint de zomervakantie echt!

En kunnen we gaan spelen en kliederen met water op het balkon. Wat is deze watertafel van Little tikes fijn zeg!

Zaterdag: Housewarming

Zaterdag hadden we de housewarming van mijn moeder. Het was een drukke bedoeling en de jongens gingen veel te laat naar bed, maar het was heel gezellig. Maik genoot volop van het uitlepelen van het bakje Paturain wat op tafel stond haha!

En na een fietstocht terug naar huis, viel Maik in slaap voor we binnen waren, moe maar voldaan gingen de jongens naar bed. En wij ook, want we waren pas om half 12 thuis, oeps!

Zondag: Zomerbios en bbq!

Samen met Luuk ging ik zondag naar de zomerbios bij Pathé. Hij vond het springkussen erg leuk.

En wat was er een hoop lekkers verkrijgbaar!

Ook moest Luuk nog even met zijn helden van Teen Titans GO! op de foto. Hij kan niet wachten tot de film in de bioscoop draait.

In een nog lege bioscoopzaal..

Om vervolgens de Nick Jr. afleveringen te kijken. Met Luuk’s favoriet; Paw Patrol! Hij heeft het erg naar zijn zin gehad.

Na Maik’s middagdutje springen we de fiets weer op. Naar mijn (ex) stiefvader om te barbecuen. Maar we halen nog even wat boodschappen onderweg. Om Maik’s geduld niet teveel op de proef te stellen probeer ik hem wat af te leiden met de selfiecamera op mijn telefoon.

Eenmaal in Utrecht begint het (vr)eetfestijn. We beginnen met een watermeloen!

En eindigen met voor Maik vooral tzatziki, haha! Het was een gezellige afsluiter van het weekend.

Komende week beloofd ook weer allerlei toffe dingen, zo gaan we naar Schiphol om vliegtuigen te spotten, gaan we als het goed is nog lekker zwemmen, gaat Luuk voor het eerst naar de BSO en Luuk en ik gaan samen op persreis! Je ziet het volgende week allemaal! Hoe was jouw week? En wat staat er voor komende week op de planning? 

Lees ook: Weekoverzicht #183

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Wat is hersenvliesontsteking?
Next Kolven op het werk, dit zijn je rechten

2 thoughts on “Weekoverzicht #182: Housewarming, BBQ en laatste schooldag!

  1. leuk weer een weekoverzicht, en wat een gezellige dingen. Alleen minder dat de uitslagen in de obesitas kliniek niet goed waren. Wat het ook is, ik hoop dat er iets aan te doen is!

  2. Wat balen van die mindere uitslagen bij de kliniek. Wat het ook is: sterkte! Verder een leuk weekoverzicht. Wat zit Maik lekker te smullen zeg op die laatste foto. Heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

K’NEX – K-force

12 juni 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten