Ice Age 5 – Collision Course

Er zijn buiten Disney films maar weinig tekenfilms waar ik blij van word. Ik kijk liever iets “echts”, maar nu ik moeder ben, zal ik er toch steeds vaker aan moeten geloven. Luuk smult namelijk van tekenfilmpjes. En ik geef toe dat het ook wel heel gezellig is om op zondagmiddag met wat lekkers op de bank te kruipen met het hele gezin om een film te kijken. De Ice Age films heb ik wel altijd geweldig gevonden. En ik vond het dan ook maar al te leuk dat we de allernieuwste Ice Age mochten ontvangen. En ik mag ook een exemplaar weggeven aan één van jullie. 

iceagecollisioncourse_deskwalls_var_j_1280x800

Waar gaat de film over?

Je favoriete Ice Age helden zijn terug en cooler dan ooit in dit nieuwe lachwekkende avontuur met volop kijkplezier voor het hele gezin! Scrat’s epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waar hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te beschermen tegen dit gevaar moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke vrienden ontmoeten.

ice-age-5

Wat vinden wij van de film?

Van te voren was ik een beetje bang dat ik de film minder leuk zou vinden dan de eerste twee delen. Het vierde deel viel voor mij namelijk een beetje tegen. Maar dat was absoluut niet het geval. Ik heb van begin tot eind regelmatig hard moeten lachen. En ook Luuk vond het heel erg leuk om de film te kijken. Over het algemeen heeft hij nog best moeite met het ‘uitzitten’ van een film. Maar het ging bij deze Ice Age film wonderbaarlijk goed. Het trok goed zijn aandacht!

Mijn favoriete Scrat had weer een geniale rol in deze film. Het is zeker een film om er nog eens bij te pakken op een regenachtige dag.

iacc_tvscreen_standard_01_fm1

Win Ice Age 5 – Collision Course

Zoals ik al zei mag ik ook een exemplaar van de Ice Age 5 dvd weggeven aan één voor jullie. Wil je kans maken? Reageer dan onder deze blog en vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen. Reageren kan tot en met vrijdag 9 december. Op zaterdag 10 december a.s. zal ik de winnaar persoonlijk een mailtje sturen. Veel succes!

Win je niet? Niet getreurd! De film is o.a. te koop via Bol.com.


Wie is jouw favoriete Ice Age karakter? 

2 gedachten over “Ice Age 5 – Collision Course”

  1. Ik dacht huh, zijn er vijf Ice Ages films? Maar blijkbaar wel, haha. Ik heb alleen de eerste gezien en die vond ik erg leuk. Sowieso ben ik ook wel fan van Disney. Maar het winnen laat ik aan een echte Ice Age liefhebber over 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten