Opnieuw mocht ik een leuk boek recenseren. ‘Ik ook met jou’ van Conny Regard. Een leuk boek voor chicklit en roman liefhebbers. 

WAAR GAAT HET BOEK OVER?

Angel is op de vlucht voor de man met wie haar vader haar probeert te koppelen en ontmoet een leuke man op de verjaardag van haar broer Tony. Ze weet niet wie hij is. Als ze hem opnieuw tegenkomt en ontdekt wie hij is, besluit ze hem een lesje te leren. Maar wel op z’n Italiaans.

WAT VIND IK VAN HET BOEK?

Ik ook met jou is een erg leuk boek voor chicklit liefhebbers. Het is een leuk verhaal over twee jonge mensen die tijdenlang om elkaar heen draaien en elkaar niet vertellen hoe ze zich over de ander voelen. Het staat vol met grappige gebeurtenissen en herkenbare gedachtes.

Aan het eind van het boek wordt het toch nog even spannend en vroeg ik me af of het nog wel goed zou komen. Of dat het geval is ga ik je natuurlijk niet verklappen. Als je dat wil weten, zou ik het boek zelf lezen. Het is een heerlijk boek om te lezen en dan ook echt een aanrader om te lezen terwijl je op het strand ligt.

BEOORDELING

★★★★☆ (4/5)

Je koopt het boek hier.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Sesamstraat in Dierenrijk
Next Best gelezen artikelen van juli

2 thoughts on “Ik ook met jou

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Budget kinderkleding kopen

4 december 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten