Ik ook met jou

Opnieuw mocht ik een leuk boek recenseren. ‘Ik ook met jou’ van Conny Regard. Een leuk boek voor chicklit en roman liefhebbers. 

WAAR GAAT HET BOEK OVER?

Angel is op de vlucht voor de man met wie haar vader haar probeert te koppelen en ontmoet een leuke man op de verjaardag van haar broer Tony. Ze weet niet wie hij is. Als ze hem opnieuw tegenkomt en ontdekt wie hij is, besluit ze hem een lesje te leren. Maar wel op z’n Italiaans.

WAT VIND IK VAN HET BOEK?

Ik ook met jou is een erg leuk boek voor chicklit liefhebbers. Het is een leuk verhaal over twee jonge mensen die tijdenlang om elkaar heen draaien en elkaar niet vertellen hoe ze zich over de ander voelen. Het staat vol met grappige gebeurtenissen en herkenbare gedachtes.

Aan het eind van het boek wordt het toch nog even spannend en vroeg ik me af of het nog wel goed zou komen. Of dat het geval is ga ik je natuurlijk niet verklappen. Als je dat wil weten, zou ik het boek zelf lezen. Het is een heerlijk boek om te lezen en dan ook echt een aanrader om te lezen terwijl je op het strand ligt.

BEOORDELING

★★★★☆ (4/5)

Je koopt het boek hier.

2 gedachten over “Ik ook met jou”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten