Het eerste boek in ‘boektober‘ die ik uitlas was Ik verdrink in jou van Jasinda Wilder. Een boek wat me al vanaf het voorwoord boeide en waar ik erg benieuwd naar was. Vind ik het een goed boek en zou ik het aanraden? 

Waar gaat het boek over?

De zestienjarige Nell Hawthorne heeft verkering met Kyle Calloway, die ze al haar hele leven kent. Als Kyle overlijdt, stort haar wereld in. Op de begrafenis ontmoet ze Kyles oudere broer, Colton. Jaren later komen ze elkaar in New York weer tegen. Colton merkt dat Nell de dood van zijn broer nooit heeft verwerkt. Ze wordt verteerd door angst en schuldgevoelens. Hij beseft dat het geen goed idee is om iets met haar te beginnen, maar het gebeurt toch. Beiden moeten pijn en demonen uit het verleden zien te overwinnen.

ik-verdrink-in-jou-voorwoord

Wat vind ik van het boek?

Alleen al bij het voorwoord kreeg ik kippenvel en vervolgens kon ik het boek niet meer wegleggen. Bij het overlijden van Kyle hield ik het niet meer droog en in de rest van het boek, bleven op sommige momenten de tranen komen. Het is een mooi liefdesverhaal van twee mensen met een intens verdriet, maar die door dat verdriet ook dichterbij elkaar komen.

Bijna aan het einde van het verhaal kwam er voor mij een vrij verrassende wending. Het zorgde ervoor dat het verhaal weer spannend werd. En er kwam opnieuw verdriet bij kijken. Dit boek kun je volgens mij niet wegleggen zonder tissues nodig te hebben. Of ik huil gewoon snel, dat kan ook haha.

De bonus hoofdstukken aan het einde van het boek hadden er wat mij betreft niet in gehoeven, omdat ik het niet echt een toevoeging vind aan het verhaal. Maar toch ben ik erg benieuwd naar het boek ‘Ik verdrink in ons’ (je koopt het hier) van dezelfde schrijfster die begin december dit jaar zal verschijnen.

Beoordeling

mk-rond★★★★☆ (4/5)

Je koopt het boek hier.

 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Luuk is 18 maanden
Next Weekoverzicht #66: Oren oprekken en lekker eten

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Aankondiging: Aftellen naar Kerst

30 november 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten