Een nieuwe rubriek op MamaKletst. Ik ben altijd heel erg nieuwsgierig naar welke spullen andere moeders allemaal met zich meeslepen in een luiertas. In ‘in de luiertas van’ laten verschillende moeders de inhoud van hun luiertas zien. Valisha bijt het spits af vandaag. Ze blogt zelf ook en woont samen met haar man en dochter in Noorwegen. 

Wie ben je?

Ik ben Valisha en ik ben 29 jaar. In 2010 ben ik geemigreerd naar Noorwegen om daar samen te gaan wonen met Eirik en in mei 2013 zijn wij getrouwd. Samen hebben wij een dochter van bijna 7 maanden oud. In het dagelijks leven ben ik student en blog ik o.a. over het mama zijn in Noorwegen.

luiertas-inhoud

Wat voor een luiertas heb je?

Mijn luiertas is van het merk Ryco. Deze heb ik via Jollyroom gekocht en hij kostte ongeveer € 20, dus dat is niet heel erg duur.

Wat neem je allemaal mee in de luiertas?

luiers-doekjes

 • Verschoonmat
 • Zakje voor vieze kleding
 • Haar zwembroek
 • Gezondheidskaart
 • Zout water
 • Paracetamol
 • 2 spenen (Philips Avent)
 • Zonnebril
 • Slabbetje
 • Kledingsetje (romper, jurkje, broekje, sokken, maillot)
 • Extra muts en handschoenen

Als we langer dan een uur weggaan, neem ik altijd voor de zekerheid een flesje met water, een thermosfles met warm water en een flacon met melkpoeder mee. Ook neem ik voor mezelf nog mijn portemonnee, telefoon, sleutels, lenzen en zakdoekjes mee.

Flessen

Neem je naast de luiertas ook nog een eigen tas mee?

Mijn eigen tas heb ik sinds dat mijn dochter er is, niet meer gebruikt. Alles wat ik zelf gebruik past eigenlijk wel in de luiertas.

Wat is echt onmisbaar in een luiertas volgens jou?

De spuugdoeken en het extra kleding setje. Mijn dochter heeft nog altijd last van reflux en zonder deze spullen gaan we deur niet uit.

kledingsetje

Wat neem je wel mee, maar heb je stiekem eigenlijk niet nodig?

Momenteel zit de zonnebril er meer in voor de sier. De zonnebril is zelfs nog te groot en in Noorwegen schijnt de zon ook niet veel. Maar de pril neemt niet zoveel ruimte in beslag.

Heb je tips voor aanstaande moeders voor de aankoop van een luiertas?

Koop een luiertas met genoeg ruimte. En koop vooral een luiertas die je zelf leuk vindt.

Welk van bovenstaande producten is voor jou ook onmisbaar in de luiertas?

Show Full Content

About Author View Posts

Avatar
Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Zeeman zomercollectie voor de allerkleinsten
Next Kamperen of een hotel?

3 thoughts on “In de luiertas van Valisha

 1. Zo leuk om te lezen wat anderen in hun luiertas hebben! Dan kan ik inspiratie opdoen voor het vullen van mijn eigen luiertas, want ik heb er echt geen verstand van haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #9: The Scene

22 juni 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten