Mijn kraamweek is al even geleden, Maik is namelijk alweer bijna 4 maanden oud. Maar ik had al even het plan om de inhoud van mijn kraamcadeaumand nog met jullie te delen. En aangezien ik dat nog niet gedaan had, leek dit me een mooi moment. Deze mand vol met cadeautjes kreeg ik tijdens het kraambezoek van mijn moeder. Ik mocht iedere dag een cadeautje openmaken. Ook Luuk kreeg zo’n mand cadeau, maar had het geduld niet te wachten en pakte alles in 1 keer uit (geef hem eens ongelijk!). Ik vind dit echt een leuk idee voor wanneer je al heel snel op kraambezoek gaat bij iemand. Misschien ben je zelf ook wel van plan zo’n mand te maken. Wie weet kom je door dit artikel wel op idee’tjes om de mand mee te vullen. 

Om te beginnen zat dit muziekdoosje erin. Ik had er nog een die van mezelf is geweest vroeger, maar die was na al die jaren zo vals als ik weet niet wat geworden. Fijn voor Maik om rustig bij in slaap te vallen. Hij hangt al die tijd al aan zijn ledikant.

Jaaaa, de mijlpaalkaarten van de Zeeman! Deze zijn zo leuk. Ik had ze tijdens mijn zwangerschap al willen kopen, maarja, ik was niet zo mobiel. Gelukkig weer mijn moeder wel dat ik dit soort dingen erg leuk vind. Nu alleen nog niet vergeten de kaarten erbij te pakken als ik foto’s maak haha. Ik ben zo slecht met zulke dingen. Ach, ik hou wel wat extra ruimte vrij in het fotoboek, dan kan ik ze daar nog bij plakken!

Tja, in een kraamweek krijg je nu eenmaal last van kraamtranen. Een doos tissues en een zak engelse drop dus. Ik mocht eindelijk weer dropjes nu ik geen problemen meer had met mijn bloeddruk.

En kijk deze schattige babykleding dan. Het is allemaal van de Zeeman. Zeeman gaat echt steeds hippere kleding en accessoires verkopen, zo leuk! Het linkerbroekje is in maat 56 en past Maik helaas al niet meer. Het shirtje en het rechterbroekje zijn in maat 68, die past Maik dus bijna.

Kwijlslabjes heb je nooit genoeg. Bij Luuk had ik er maar 3 en die zaten vaker in de was dan dat hij ze om kon. Maar nu heb ik een flinke stapel liggen. Er zijn ook zoveel leuke kwijlslabben te koop vergeleken met 3 jaar geleden. Op deze manier kunnen ze een outfit echt compleet maken. Erg leuk! Deze kwijlslabben zijn zoals je aan de verpakking kunt zien, van Zeeman.

Jeej, mijn favoriete douchespul. Ik ben gek op deze Coconut Care producten. Je koopt het bij de Action en ik krijg er altijd zo’n heerlijk zomers gevoel van. Ik had het ook mee naar het ziekenhuis en omdat ik daar in bad gewassen werd, roken de verpleegsters het ook, elke keer weer hoorde ik dat het zo lekker rook. Enne, dat wil wel wat zeggen in een verloskamer haha. Fijn om dus wat extra tubes op voorraad te hebben.

En natuurlijk zat er ook nog een speeltje in voor Maik. Het is van Playgro en is door de klem heel makkelijk aan de speelboog van de newbornschaal van Stokke te hangen, maar bijvoorbeeld ook aan de maxi cosi of de kinderwagen. Maik vindt het momenteel erg leuk om naar zulk speelgoed te kijken en er af en toe tegenaan te meppen.

Zeven cadeautjes, voor iedere dag 1 in de kraamweek. Ik vond het een leuke manier van een cadeautje uitpakken. Zo heb je je iedere dag weer ergens op te verheugen en het is weer eens iets anders dan standaard een setje kleding.

Heb jij ook zo’n leuke mand vol met cadeautjes gekregen in je kraamweek?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weekoverzicht #122: Nijntje museum en musical Hair
Next Nijntje op de fiets theater

1 thought on “Inhoud van mijn kraamcadeaumand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #151

3 september 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten