Het is alweer zondagavond, wat is de afgelopen week voorbij gevlogen! Tijd om jullie in een Instagram diary te laten zien wat er zoal gebeurd is!
Volgen jullie mij trouwens al op Bloglovin?

Tijd    jurk
geregistreerd partners    woonkamer

1. Tijd om uit bed te gaan, onze grote dag is begonnen! 2. Ik heb me in mijn nieuwe jurk gewurmd en laat tussen de puinhoop in de slaapkamer aan mijn instagram-vriendinnetjes zien hoe ik er uit zie. 3. Joost en ik hebben “ja” gezegd en ik doe Joost zijn ring om zijn vinger. 4. Ons huissie is klaar voor een feestje! Manlief heeft zich ’s middags nog flink uitgeleefd met poetsen en opruimen.

trouwring     rottweiler
woningnet    mist

5. Mijn mooie ring zit eigenlijk veel te strak vanwege mijn vochtvingers. Wel wil ik ‘m maandag de hele dag dragen, ’s avonds lukt het nog net om hem af te krijgen en komt hij aan een ketting om mijn nek te hangen. Na de bevalling past de ring hopelijk snel weer om mijn vinger! 6. Dinsdag liggen we de hele dag op bed met de hond, heerlijk zo’n dag even helemaal niks. De spanning van de afgelopen tijd komt er even uit en we hebben geen energie om iets te ondernemen. 7. Mail van de woningbouw, we staan op nummer 1 voor een gerenoveerde flat. Op dat moment waren we er nog van overtuigd dat we zouden verhuizen. Maar dat veranderde afgelopen vrijdag. 8. Terwijl mijn oppaskind druk is met drumles, maak ik wat foto’s van de grijze luchten de mist die de hele dag in ons dorp hing.

dekbed    bami
knuffelen    rottweiler

9. Ik kan zo genieten van het getrappel in mijn buik als ik naar bed ga. Vaak duik ik er dus al in als vriendlief de laatste ronde met Akira loopt, dan kan ik even rustig liggen en spelen met onze kleine buikbaby. 10. Joost zijn bami, 1 van mijn favoriete gerechten. Wat heb ik het toch getroffen met zo’n man die het leuk vindt om te koken! 11. Zaterdag waren we de hele avond op de verjaardag van mijn stiefvader, Akira is thuisgebleven en dat vindt ze niet altijd even leuk. Het is wel echt heel leuk om thuis te komen als er zo’n blije hond op je staat te wachten, ze komt dan gelijk tegen je aanhangen en heerlijk knuffelen, zoals ze hier bij Joost doet. 12. Akira geniet volop van de rust vandaag, ze slaapt wat tegen ons aan en als ze toch even wakker is, wil ze het liefste met haar bal spelen, dat koppie met die smekende oogjes of je alsjeblieft wil spelen is zo lief!

Lees ook Weekoverzicht #2

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Verbouwen of verhuizen?
Next Tag: De Liebster Award

4 thoughts on “Weekoverzicht #1: Geregistreerd partnerschap

 1. Wat een mooie en drukke week heb je gehad! Snap dat je daar even bij van moet komen. En dat met die ring zal vast wel goed komen als de kleine er eenmaal is toch? En anders is er vast wel ergens een juwelier die je wil helpen.

 2. Hoi,

  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award!
  Morgen (28-12-13) zullen de instructies van de Award en de
  vragen die ik je wil stellen op http://www.syl-via.nl te lezen zijn. Ik
  hoop dat je er blij mee bent en er aan mee wilt doen! Zo niet,
  ook geen probleem!

  Groetjes Sylvia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Advent kalender zonder chocola

22 december 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten