Oké, zijn eerste verjaardag duurt nog 2 maanden, maar het komt echt heel dichtbij. De bevalling lijkt wel vorige week. En de intense huilbuien van de eerste maanden zijn ook nog niet uit mijn systeem. Zelfs wanneer Jaxx nu een off-day heeft, dan schiet ik al meteen weer in de stress. Maar jeetje, wat geniet ik van zijn ontwikkeling, hij gaat zo hard! Inmiddels kan Jaxx zitten, kruipen, staan, langs meubels stappen en enkele stapjes aan de hand zetten. Mega trotse mama hier, moest even opscheppen!

Veel moeders zeggen richting de 1e verjaardag dat ze de babytijd al missen, maar ik heb dat absoluut niet. Ik vond de babytijd door Jaxx zijn allergieën en de reflux zo heftig, dat ik totaal niet heb genoten. Nu geniet ik dus voor 10 en ben ik al druk bezig met de voorbereidingen voor Jaxx zijn verjaardag! Ik neem jullie even mee in mijn voorbereidingen.

Ik heb het uitnodigingskaartje zelf ontworpen en inmiddels zijn ze besteld. Ik ben er echt heel blij mee. Ik ontwierp het kaartje bij hippe-geboortekaartjes ! Op de achterkant heb ik nog ons adres en een verwijzing naar de website met Jaxx zijn verlanglijstje. Ik heb 2 tijden voor de gasten, zodat Jaxx tussendoor even een dutje kan doen om bij te komen!

Ook heb ik al een taartenbakster bij ons in de buurt gecontacteerd met het idee van de taart. Onderstaande taart is voor de visite en past helemaal in het thema. Jaxx krijgt een cupcake voor zichzelf met bananenvulling. Aangezien Jaxx een koemelkeiwit, soja en kippeneiwit allergie heeft, leek me dit verstandig en makkelijker.

Naast het kaartje en de taart, horen natuurlijk slingers, ballonnen en andere versieringen! Ik vind het wel lastig om versieringen te vinden in het thema wat ik in gedachte heb. Als jullie nog tips hebben qua versieringen, hoor ik het graag. Tot nu toe heb ik nog niks kunnen vinden. Onderstaand sfeertje vind ik heel leuk

Het laatste gedeelte is uiteraard Jaxx zijn outfit. Daar heb ik nog geen ideeën voor. Ook vind ik het lastig om nu al een te bedenken welke maat hij zal hebben. Het zal in ieder geval een warmere outfit zijn, aangezien hij in december jarig is.

Voor nu ga ik weer even verder genieten van mij veel te snel groeiende baby. Als jullie nog tips/ideeën of advies voor me hebben, let me know!

Afbeelding van de gedekte tafel komt van Shutterstock.

Show Full Content

About Author View Posts

Tamara

Hoi! Ik ben Tamara (26) en ik ben sinds kort alleenstaande mama van een dreumes. Jaxx is geboren op 02-12-2016. Hij was erg ziek de eerste maanden door een koemelkallergie en reflux. Ik vind het erg leuk om te schrijven over mijn zoektocht naar biologische, koemelkvrije eet- en drinkwaren! Bloggen is naast mijn gezin, mijn tweede leven. Ik heb ook een eigen website waar ik op blog: www.mamavertelt.nl. Naast bloggen, werk ik ook nog 20 uur in de thuiszorg.

Previous Bram en het zoldermysterie – Blogtour
Next Weekoverzicht #155

2 thoughts on “Jaxx zijn eerste verjaardag!

  1. Leuk zeg, zo’n eerste verjaardag. Volgende maand vieren wij de eerste van onze jongste zoon. Nog helemaal geen voorbereidingen getroffen (oeps). Het kaartje is echt onwijs leuk. Geniet van de verjaardag en hopelijk smult hij heerlijk van zijn bananen cupcake

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #107: Hoogzwanger in een hittegolf

21 september 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten