Sapjes voor kinderen zonder allerlei toegevoegde troep. Daar hou ik wel van! Juiz-S maakte in samenwerking met basisschool O.G. Heldringschool in Den Haag het kindersapje Juiz-Sy. De kinderen van de onderbouw hebben tijdens een workshop allerlei groente en fruit met elkaar kunnen mengen om het vervolgens te proeven. Het recept dat iedereen het lekkerst vond is uitgegroeid tot het Juiz-Sy Cold Pressed kindersapje. Wij mochten een pakketje uitproberen en we mogen ook een pakket weggeven!

Ijs en ijskoud

Een koerier kwam het doosje vol met kindersapjes afleveren. Deze kwamen rechtstreeks uit de vriezer, dus waren nog heel erg koud. Ik kon ze in de koeling zetten, zodat ze daar rustig konden ontdooien. De sapjes zijn helemaal vers ingevroren en na het ontdooien zijn ze nog vier weken in de koeling te bewaren.

Wat zit erin?

Op de website vertelt Juiz-Sy het draakje wat er in een flesje sap precies zit. Het draakje houdt namelijk niet heel erg van groente, maar wel van zoetigheid. Net als heel veel kinderen. Het sapje bestaat voor 56,7% uit wortel, voor 16,7% uit ananas, voor 13,2% uit mandarijn, voor 10% uit rode biet en 3,5% uit limoen. Het is gluten- en lactosevrij en per 115ml bevat het 41,4 kcal. En dat is het! Het is dus echt een gezond drankje.

Proeven maar

Zelf hou ik niet zo van sapjes, ik kan niet zo goed tegen ‘velletjes’ in mijn drinken. Om die reden drink ik bijvoorbeeld ook nooit jus d’ orange. Luuk daarentegen vindt dit soort sapjes heerlijk en hij mocht het dan ook proeven. En om ook een volwassene te laten proeven, liet ik Joost ook een flesje opdrinken. Beide mannen vonden het heel erg lekker. Lekker fris vooral. Binnen no time waren alle flesjes op. Wat ik fijn vind, is dat Luuk zo ongemerkt alweer wat extra groente en fruit binnen krijgt. Niet dat hij dat anders niet eet, want hij is een hele goede eter gelukkig. Maar ook op dagen dat we wat minder gezond eten, kan hij zo toch zijn vitamines binnen krijgen. Ik ben erg enthousiast!

Winnen

Omdat ik jullie ook wil laten kennismaken met dit fijne kindersapje, mag ik aan één van jullie een Juiz-sy sapjes pakket weggeven t.w.v. € 24,95. Hierin zitten 10 flesjes.

Wat je hiervoor moet doen? Reageer onder deze blog om te laten weten dat je meedoet! Dat is alles.

Natuurlijk zou ik het erg leuk vinden als je mijn Facebook pagina zou willen liken. En wist je dat Juiz-sy ook te volgen is via Facebook en Instagram? Volg ze dus zeker om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent dit lekkere kindersapje.

Meedoen aan de winactie kan tot en met donderdag 29 december. De winnaar krijgt op 30 december een e-mail van me. Vergeet dus niet te reageren met een geldig e-mailadres.


Drinkt jouw kind wel eens sapjes met daarin veel groente? 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Advent kalender zonder chocola
Next Weekoverzicht #119: Kerstdiner op de peuterspeelzaal en onze kerstdagen

7 thoughts on “Juiz-sy sapjes + winnen

  1. Ik ben heel erg benieuwd naar deze sapjes van juiz-sy. Ik kende het merk persoonlijk nog niet maar ik zou ze graag eens proberen.

    Ik volg beide pagina’s op facebook (lieke van veen) en ik volg juiz-sy op instagram (liekevv24)

  2. Ik heb sapjesmonsters dus ik doe graag mee met je winactie. Ik probeer regelmatig zelf sapjes te maken met groente erin maar het gebeurt minder vaak dan ik zou willen. Dit klinkt ideaal.

  3. Oh ik doe graag mee voor mijn zoontje Ryan! Hij is gek op alle sapjes, maar daar zitten vaak zoveel toevoegingen in dus ik ben heel benieuwd naar deze!

  4. Klinkt heel lekker, gezond en praktisch! Voor mijn zoontje en dochtertje ideaal voor onderweg en tussendoor. In leuke flesjes zijn ze zeker dol op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Food Truck Festival TREK

26 mei 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten