Normaal gesproken plaats ik het weekoverzicht altijd op woensdag, maar ik wil eens proberen hoe het is als ik op maandag al terugblik op de vorige week. Afgelopen week ging Luuk wennen op de basisschool en ik kreeg helaas ineens last van de griep. Kijk je mee naar ons weekoverzicht? 

Inhoudsopgave

Maandag

Het opruimen waar ik een week geleden mee begonnen was, gaat gewoon door. Maik houdt me hierbij steeds gezelschap en raapt de kleinste kruimels op van de vloer om me te helpen. Als hij dit stoeltje naast mijn bureau ontdekt, wil hij er graag op zitten. En kijk hem eens trots zijn. Mijn kleine mannetje wordt zo ineens wel heel groot!

Dinsdag

De kinderen gaan naar het kinderdagverblijf en ik werk de hele ochtend. Tot ik vertrek naar Utrecht. Ik ben uitgenodigd door Wagamama om te komen lunchen en neem Tamara gezellig mee.

Ik bestel deze Ramen chicken en hmmmmmm dat was zo lekker!

Een tafel vol lekker eten. Veel te veel natuurlijk voor mij met mijn kleine maag, maar ik heb er enorm van genoten.

Nog even een foto van de buitenkant, want wat is dit stukje naast Utrecht Centraal toch mooi geworden! Er openen meer restaurants, super leuk!

Na het eten loop ik nog een rondje door Utrecht en ik scoor deze Spiderman ballonnen. Daar ga ik mijn bijna 4-jarige mannetje vast heel blij mee maken!

Op naar huis om de kinderen op te halen van het kinderdagverblijf. Maik loopt ondertussen rond met mijn tas en ik ruim nog wat op voor ik eten ga maken.

Joost is laat uit zijn werk vanavond, dus ik eet alleen met de kinderen. Iets waar ik altijd nogal moeite mee heb, dus gelukkig gebeurd het niet te vaak. Een uurtje later liggen beide heren gelukkig lekker te slapen en kan ik aan het werk!

Woensdag

We houden een rustig dagje, het is namelijk nog de enige dag deze week dat we niks gepland hebben. De jongens badderen gezellig met elkaar en we rommelen wat in huis.

Donderdag

Donderdagochtend werk ik weer de hele ochtend en ’s middags vol ik een webinar van de Internet marketing universiteit. Erg nuttig!

En via een omweg loop ik naar het kinderdagverblijf aan het eind van de middag, tijd om de kinderen op te halen. Joost loopt me tegemoet, die was al klaar met werken.

Vrijdag

De laatste tijd besteed ik veel meer aandacht aan Pinterest. En dat is te merken aan mijn bereik. Ik word zo blij van zulke stijgende lijntjes!

Het is een spannende dag. Luuk heeft zijn eerste wenochtend op de basisschool. Een moment waar we allemaal al een tijdje naar uitkeken. Maar het liep niet zo fantastisch. Luuk had er erg veel moeite en wij daardoor ook. Het is ook niet niets om als 3 jarige tussen allemaal grotere kinderen op zo’n grote school te lopen.

Ik vond het wel mooi om te zien dat hij zelf zijn schoenen aan had gedaan op school na de gymles, haha!

En dan kom je thuis en zie je dit. Echt, Sjef is zo’n lief beest en doet meestal niks, maar dit kwam al helemaal effe niet zo lekker uit. Super zonde ook van al dat wc papier. Gelukkig heb ik een deel nog kunnen redden…

Zaterdag

Naar school gaan is echt heel indrukwekkend. Luuk is zaterdag dan ook nog heel moe. Geen probleem, bij mij heeft de griep ineens hard toegeslagen, dus we liggen samen op bed en kletsen wat af.

Zondag

Na een halve nacht te hebben liggen ijlen door extreem hoge koorts, ben ik ’s middags weer een beetje bij mijn positieven. Ik moet echt even wat werk verzetten, maar merk na een half uur al dat dit helemaal niet gaat lukken. Ik kijk dus wat video’s op YouTube en besluit de punten op mijn to-do list door te schuiven naar komende week. Balen!

Maik is gelukkig even hongerig als altijd en geniet van zijn eten en een toetje naderhand.

Ik probeer wat van deze pasta met spinazie weg te krijgen, maar mijn maag is van slag door de griep en dat uit zich in dumpings. Ik eet dus bijna niets de afgelopen dagen. Hopelijk ben ik de griep snel de baas, dan kan ik weer wat reserves opbouwen, want het gaat heel hard op deze manier.

Een fijne week allemaal! Gaan jullie nog iets leuks doen? 

Lees ook: Weekoverzicht #172

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Zomertijd makkelijker maken voor jou en je kind
Next Natural birthing company

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Wanneer vertellen dat Sinterklaas niet bestaat?

7 november 2020
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten