Het leek me altijd ontzettend onpraktisch, zo’n kleine kinderrugzak voor je kind. Want wat kan daar nu eenmaal in? Daar ben ik inmiddels van teruggekomen, want was is het fijn dat Luuk zelf zijn eigen spulletjes in deze Kidzroom rugtas mee kan nemen. 

Elke ochtend worden de kinderen in mijn gastouderopvang gebracht met ieder hun eigen rugzakje. Daarin stoppen ze hun speen, een set schone kleding en een overdrachtsschriftje. Wanneer er een ongelukje gebeurt, of ze hebben hun speen nodig voor het slapen, zijn de juiste spullen zo gevonden en je hangt ze makkelijk aan de kapstok.

Nu gaat Luuk niet naar de kinderopvang, maar wanneer hij een middagje bij oma gaat spelen of daar een nachtje blijft slapen, gaat tegenwoordig zijn rugzak mee. Hij is er zelf erg blij mee. “Auto!!” roept hij enthousiast als hij zijn tas ziet en stopt vervolgens zelf zijn speen en zijn knuffel in het voorvakje. Schone kleren, wat luiers, doekjes en een drinkfles erbij in het grote vak en Luuk is klaar om te gaan.

Ik vind het ideaal om Luuk zijn eigen rugzakje mee te geven als we een dagje uitgaan. Zo hebben we al zijn spullen goed bij elkaar en je hangt de tas makkelijk aan de kinderwagen. En Luuk kan de tas makkelijk op zijn rug dragen als hij zelf loopt. De tas is groot genoeg voor peuters en kleuters.

Zelf vind ik het voorvakje bij de rugzak erg praktisch om iets kleins als een speen in te stoppen. Zodat je niet tussen de (vuile) kleding hoeft te graaien om die te vinden. Ik vind het bij mijn eigen tassen ook fijn als er meerdere vakjes zijn. Zo kan ik de spullen beter verdelen.
Er zijn diverse modellen en prints te koop. Stoere kleuren en opdrukken voor jongens en roze, maar toch ook stoere modellen voor meisjes. Het model dat wij hebben heet ‘Firefighter bus’ en je koopt het hier.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Theater Anne
Next Samengesteld gezin op latere leeftijd

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Bellenblazen zonder te knoeien

13 juli 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten