Jeetje, wat was het koud afgelopen week! We waren dus zo min mogelijk buiten als het niet nodig was en ik besloot de meubels in huis om te gooien. Dat zorgde voor veel troep en ik moest veel spullen verkopen, maar uiteindelijk staat alles op zijn plek en is het heerlijk om de boel zo opgeruimd te hebben. Kijk je mee naar onze week in deze kletsend de week door (kdwd)?

Maandag 26 februari

Ik begin de week met het uitzoeken van al mijn positiekleding. Ik heb echt nog zoveel liggen, dat ik besluit alles wat ik heb even in een overzichtje te zetten. En vervolgens zet ik het als pakket op Marktplaats in de hoop dat ik het verkoop.

Ook alle kleding in de maten 48, 50 en 52 besluit ik op de foto te zetten voor de verkoop. Er is een heuse markt voor, bij mensen die net als ik een gastric bypass gehad hebben. Niet gek, want je bent een fortuin kwijt aan nieuwe kleding anders. Binnen no time heb ik alles al verkocht. Fijn!

Luuk’s Spiderman rugtas en Spiderman masker hangen over elkaar heen en het is zo net of die kleine Spiderman een heel groot hoofd heeft, hahaha.

Dinsdag 27 februari

Ik pak pakketten in met allerlei kleding die verkocht is, breng de kinderen naar het kinderdagverblijf en ga vervolgens alle pakketjes naar het postkantoor brengen. Wat heerlijk dat dit allemaal het huis uit gaat. Ik wil die grote kleding nooit meer passen!

De blog over deze te gekke Pizzarette grill komt online en wat zijn de reacties leuk!

‘s Avonds besluit ik in plaats van steeds maar door te werken, lekker op bed te gaan liggen. Ik heb het zo vreselijk koud (leuk, dat afvallen!) en ga op de elektrische deken liggen, terwijl ik Vier handen op een buik kijk en het nieuwe programma van Beau van Erven Dorens. Een fijn televisie avondje.

Woensdag 28 februari

Ik ga lekker door met opruimen, haal mijn boekenkast leeg. Het grootste deel van de papieren boeken gaat de deur uit. En de boekenkast blijft over. Ik wil graag een groter bureau in onze slaapkamer, dus de boekenkast moet weg. Ontzettend jammer, want ik heb het zelf ooit opgeknapt. Maar we hebben er echt geen plek meer voor. Hopelijk kan ik ooit nog eens zo’n toffe boekenkast schilderen als we er wel plek voor hebben haha! De kast is trouwens binnen no time verkocht. En terecht!

De positiekleding wordt op de foto gezet en ook dit verkoop ik binnen een mum van tijd. Het geeft zoveel ruimte, heerlijk!

Voordat het netjes wordt, moet het eerst een rommel worden he, dat gaat hier wel op… Maar er komt daar in de hoek achter de kledingkast steeds meer ruimte.

De jongens vermaken zich trouwens uitstekend terwijl ik in huis rommel.

Donderdag 1 maart

Dit mannetje zit niet altijd even lekker in zijn vel de laatste tijd en zegt dat hij weinig zin heeft om naar het kinderdagverblijf te gaan. Gelukkig kan ik hem ompraten en gaat hij met een lach weer mee de deur uit even later.

Ik zag de kans dus schoon om na wat werken, gauw de auto in te stappen naar de Ikea. Het is tijd om mijn nieuwe bureau te kopen.

Met een volle auto (want er kwam ook nog een bureaustoel bij die ik via Marktplaats op de kop tikte) ging ik weer terug naar huis. In de kou. Niet normaal wat was het vreselijk koud.

Thuis kan ik kiezen, werken of meubels in elkaar zetten en verplaatsen. Ik besluit het laatste te doen, in de hoop dat ik in het weekend meer rust in mijn hoofd heb om te werken. De Alex ladekast zit zo in elkaar.

Mijn oude bureau gaat naar Luuk’s kamer, in plaats van zijn commode. Die gaat naar Maik’s kamer en ik sloop Maik’s oude commode vakkundig uit elkaar.

Vervolgens zet ik mijn nieuwe bureau neer. Die is iets groter dan gedacht, maar wat een heerlijke ruimte is het zo. Ik besluit de volgende dag alles eromheen verder op te ruimen. Ik moet de kinderen alweer gaan halen.

Na het eten pak ik mezelf goed in, want ik ga naar Tivoli Vredenburg in Utrecht met mijn zus en schoonzus. We gaan naar Suzan en Freek en aangezien ik met de bus ga, en dus vast een poosje sta te wachten in de kou, is warm aankleden geen overbodige luxe.

Niemand die me herkent zo.

In november gingen we ook al naar Suzan en Freek, maar deze keer stonden ze in een grotere zaal. En wat waren ze fantastisch. Het was te merken dat ze inmiddels meer ervaring hadden. Maar nog steeds zijn ze enorm dankbaar voor iedereen die er is, leuk vind ik dat!

Nog even een ussie als afsluiting. Oh ja, mijn kapsel had de capuchon onderweg  niet overleefd helaas.

Vrijdag 2 maart

De dag om de rommeltjes op te ruimen die door al het opruimen tevoorschijn was gekomen. Ik begon met het indelen van de commode van Maik. Gelijk haal ik alles wat te klein of te lelijk is er tussenuit. En ik pulk ook de door Luuk opgeplakte ruimte stickers van de lade af.

Luuk’s ondergoed etc lagen nog in de commode, dus die hebben inmiddels een plekje in zijn kledingkast gekregen. Heerlijk om ook gelijk alle te kleine kleding uit de kast te kunnen halen en alles weer even nagekeken te hebben.

Maik’s plankje boven de commode is ook weer netjes en gezellig.

En zo ga ik allerlei hoekjes in huis door. De slaapkamer als laatste, zodat ik hier de rust weer kan vinden om te werken dit weekend.

Luuk en Sjef vermaken zich trouwens prima.

En als papa thuis is uit zijn werk, gaan de heren samen met LEGO spelen.

Zaterdag 3 maart

Kijk nou wat een heerlijke plek dit is geworden! Ik werk de hele dag heel fijn aan dit bureau en merk dat ik gelijk veel gedaan krijg. Dat was al even geleden.

Luuk komt af en toe even bij me kijken en vindt de nieuwe indeling in huis fantastisch.

Deze nieuwe papjes van Love My Veggies komen binnen. Lekker!

Zondag 4 maart

Een dag vol plannen, maar die lopen door omstandigheden volledig in de soep. Jammer!

In plaats van de hele dag thuis te zitten, ga ik dus werken. En Sjef is mijn assistent. Hij slaapt het liefst de hele dag naast me als ik aan het werk ben. Joost komt hem tussendoor alleen halen om uit te laten en verder komt hij lekker uitrusten. Tot zo ver de theorie dat Jack Russel’s zo druk zijn haha. Al heeft deze meneer zijn buien ook wel hoor.

Ik werk dus de hele dag en ga ‘s avonds nog een lesje affiliate marketing doen. Een productieve dag, die ik wel even kon gebruiken. De week is weer voorbij en we maken ons klaar voor een nieuwe week.

Een spannende week, want Luuk gaat voor het eerst wennen op de basisschool! Ik ben heel benieuwd hoe hij het vindt. 

Lees ook: Weekoverzicht #171

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous 4x Leuke binnenspeeltuin in Noord Holland
Next Momboss update: Mijn plannen en een terugblik

2 thoughts on “Weekoverzicht #170: Koud en spullen verkopen

    1. Ik begreep al niet wat je bedoelde, maar had een probleem, het is inmiddels verholpen en je kunt jezelf inmiddels bewonderen in het overzicht 😉 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

TBT – Thailand

5 juni 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten