Het was een week vol met plannen, afspraken en uiteraard werk. Maar het ziek worden van Luuk leek roet in het eten te gooien. Kwamen we nog toe aan alle plannen, of moesten we het afzeggen? Ik laat het je zien in dit fotodagboek. 

Foto 06-10-15 19 54 49

Onlangs mocht ik de Allerhande maaltijdbox van Albert Heijn uittesten en ik schreef er een blog over.

Foto 19-10-15 08 37 13

Maandagochtend was een echte maandagochtend. Ik had niet veel zin in de werkdag. Gelukkig had Luuk wel zin om gezellig samen te knuffelen, terwijl hij de laatste restjes van zijn ontbijt op at.

Foto 19-10-15 09 32 33

Terwijl de kinderen even zoet aan het spelen waren, ging ik deze berg sokken aan. Setjes maken. Manmanman, wat heb ik daar een hekel aan.

Foto 19-10-15 17 56 36

Het was rotweer, dus tijd voor boerenkool met worst. Heerlijk!

Foto 21-09-15 13 03 50

Dinsdag was de laatste dag om mee te doen aan de winactie van Lost my name. En wauw, wat kwamen er veel toffe reacties!

Foto 20-10-15 12 22 06

Dinsdag lunchte ik met een tosti, terwijl de kinderen lagen te slapen.

Foto 20-10-15 16 10 20

Luuk werd wakker met koorts en was erg hangerig. Ik ging er vanuit dat het om een doorkomend kiesje ging.

Foto 20-10-15 19 07 39

De dag afsluiten door een boekje te lezen. Zoals iedere avond. Luuk vindt het heerlijk. En wij ook!

Foto 21-10-15 09 24 15

Woensdagochtend leek Luuk zich wel weer beter te voelen, dus vertrokken we naar LEGO World. Zoals je kunt zien had ik er meer zin in dan hij haha. Gelukkig was Joost ook mee.

Foto 21-10-15 10 35 36

Deze Woodie vond ik zo leuk gemaakt!

Foto 21-10-15 15 17 15

Eenmaal thuis bleek het toch foute boel met Luuk, na het slapen werd hij hangerig wakker. En heel erg warm. Na even wat op de bank te hangen samen, ben ik toch maar gaan tempen. 40,1 graden koorts. Gauw een zetpil gegeven en verder geknuffeld samen.

Foto 21-10-15 16 40 50

En zo lagen we de rest van de middag. Erg sneu, want ik was ook nog een paar uurtjes aan het werk. Mijn gastkindje moest zichzelf een beetje vermaken. Gelukkig kwam Joost al gauw thuis, om me te helpen. Zo kon mijn gastkindje toch de aandacht krijgen die hij die middag tekort gekomen was.

Foto 22-10-15 09 33 04

Ik schreef een blog met tips om te besparen op speelgoed. Misschien heb je er iets aan nu de Sinterklaas periode eraan komt.

Foto 22-10-15 12 58 15

Donderdag lukte het me om alle vijf de kinderen tegelijkertijd te laten slapen. Zo had ik tijd om lekker te bloggen. Heerlijk vind ik dat, in zo’n stil huis.

Foto 23-10-15 08 38 07

Vrijdagochtend had Luuk voor het eerst weer een beetje eetlust. De korstjes hoefde hij alleen niet. Hij vond wel een goede plek om ze te verstoppen. In mijn decolleté!

Foto 23-10-15 16 40 58

Gelukkig was het vrijdag al (voor mijn doen) vroeg in de middag weekend. Om half 4 zwaaiden we het laatste gastkindje uit en ploften we samen op bed om een filmpje te kijken. Luuk was nog steeds ziek.

Foto 24-10-15 11 35 09

Zaterdag besloten we toch naar de Apenheul te gaan. Dat stond op de planning en de entreekaartjes waren al aangeschaft. Ik was bang dat het een grote flop zou worden, omdat Luuk nog niet lekker was. Maar niets was minder waar. Hij heeft zich uitstekend vermaakt en heel goed gedragen. Je zag hem opknappen van de buitenlucht. En hij vond het prachtig, al die aapjes.

Foto 24-10-15 13 06 22

Luuk geeft niet zo snel spontaan een kus aan iemand. Maar toen hij op de foto was geweest met deze gorilla, liep hij er zelf op af om hem een kus te geven. Zo schattig!

Foto 24-10-15 17 22 21

Zaterdagavond sloten we de dag af met een lekkere stamppot boerenkool. Alweer ja, voor de tweede keer deze week. Maar het was zaterdag dan ook nationale boerenkooldag.

Foto 25-10-15 07 03 39

Zondagochtend had Luuk er weinig zin in. Door de wintertijd was hij al om 5:15 uur wakker en heeft bijna alleen maar gehuild de rest van de ochtend. Eigenlijk hadden we een blogevent, maar dat ging op deze manier niet lukken. Ik denk dat het ziek zijn en de Apenheul hem toch even teveel was. We hielden dus een relaxte dag en knuffelden wat af met zijn allen.

Het was een volle en drukke week. En komende week beloofd weer druk te worden. Maar ik heb er wel zin in. Vooral in komend weekend!

Hoe was jouw week?

Lees ook: Weekoverzicht #69

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous 3x Netflix films voor tijdens de herfst
Next Eerste laptop & Landscape dinner set

4 thoughts on “Weekoverzicht #68: LEGO World, Apenheul en meer

  1. Leuke foto’s weer Joyce! Ik krijg natuurlijk al veel mee via de App, maar leuk om het zo weer even op een rijtje te zien met foto’s. Ik had je blog over besparen op speelgoed inderdaad gelezen en ben naar aanleiding daarvan vorige week al even naar het dorp geweest om al wat kadootjes te kopen. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #69: Musical Anne en stappen

3 november 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten