Voor ik kinderen had, wist ik echt niet dat het aan houden van sokken zo’n gedoe zou zijn bij baby’s. Luuk had er al een handje van om in blote voeten te zitten, maar Maik is echt dol op blote voeten en schuift net zo lang met zijn voeten langs elkaar om zijn sokken en schoentjes uit te krijgen. Gelukkig zijn er ook slofjes die hij niet uit kan krijgen. En ik ontving een paar babyslofjes van Hobea met wel een heel toepasselijk figuurtje erop.

Vossen babyslofjes

Toen ik babyslofjes voor Maik mocht uitkiezen en deze vossen babyslofjes zag, moesten die het natuurlijk worden. We hadden het geboortekaartje van Maik ook in een vossenthema en sindsdien ben ik gek op alles wat met vosjes te maken heeft voor Maik. Ik was erg benieuwd naar de sloffen, ik heb Maik’s voetjes opgemeten om de juiste maat te achterhalen en na het bestellen waren de slofjes al snel binnen.

Babyslofjes die niet uit gaan

De slofjes zijn helemaal van leer, ook de onderkant en dat maakt ze heerlijk zacht. Het fijne van deze slofjes is dat ze niet zomaar uit te krijgen zijn. Al moet ik toegeven dat Maik zelfs deze uit krijgt, maar goed, ik heb de hoop opgegeven bij hem, hij wil echt alleen maar blote voeten. Bij Luuk hebben we ook zulke sloffen gebruikt toen hij ging staan en leerde lopen. De leren slofjes vormen mee met de voetjes van je baby, waardoor niets ze in de weg zit met leren staan en lopen. En ze zijn zo zacht, dat het aanvoelt als sokken, maar toch zijn ze steviger.

Win een paar slofjes van Hobea

Leren slofjes zijn onmisbaar in de garderobe van je baby. Daarom is het extra leuk dat ik vandaag een paar slofjes van Hobea weg mag geven aan een van jullie.

Voorwaarden

❥ Like de MamaKletst pagina op Facebook
❥ Reageer onder dit bericht met je naam en een geldig e-mailadres
❥ Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet

Wil je extra kans maken?

❥ Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #MamaKletstWinweek

Let op: Je maakt alleen kans op deze toffe prijs door de Facebookpagina van MamaKletst te liken. De actie loopt tot en met dinsdag 23 mei 2017. De winnaar krijgt na 24 mei een e-mail. Reageer binnen 48 uur na ontvangst van deze e-mail, wanneer je dit niet doet, zal ik een andere winnaar kiezen. Winnaars worden getrokken door middel van Random.org. 

Doe je ook mee met de andere winacties van deze winweek?

Win kaarten voor Legoland Discovery Centre in Oberhausen.
Win een Hangmat van Luilak
Win zonnebrandcreme van Drs. Leenarts
Win het Chickslovefood Kidsproof kookboek
Win shoptegoed voor Ockyz Sweakers

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Babyritme met 7 maanden
Next Living Arrows 20/52: In de kinderstoel

30 thoughts on “Winweek: Leren slofjes voor je baby van Hobea

  1. Ik hou van leren slofjes! We hebben nu Aapies slofjes en die zijn erg fijn. Die zijn een stuk goedkoper dan de Hobea slofjes (met aanbieding 2 voor de prijs van 1 paar Hobea slofjes). Ik ben stiekem benieuwd of die Hobea slofjes nog fijner en beter zijn dan die van Aapies, en of ze het extra geld echt waard zijn 🙂 en of ze altijd aan blijven…. ook hier een sokken- en sloffen trekker hahaha

  2. Super leuke actie! Ik maak heel graag kans voor m’n dochtertje Fenna. Ze is bijna 8 maanden en schuift, tijgert en rolt de kamer door. En ik moet eerlijk bekennen dat ik nog geen slofjes oid voor haar heb gekocht. Dit komt dus stiekem als geroepen. Ik heb al een aantal leuke gezien 🙂

  3. Leuke slofjes, mijn kinderen zijn er te groot voor maar er is een kleintje op komst in de familie. Erg leuk, ik verheug me er al op.
    Ik zou er mijn schoonzus graag mee verrassen.

  4. Wat een toffe slofjes! Ik doe graag mee; in mijn vriendenkring wordt binnenkort een baby verwacht en dit is het perfecte cadeau!

  5. Leren slofjes lijken me veel handiger dan de slofjes met velcro die mijn dochtertje nu heeft. Ik doe graag mee!

  6. Mijn dochtertje houdt er van om haar sloefen en sokken constant uit te doen, deze sloefjes lijken me wel handig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Een nieuwe domeinnaam voor MamaKletst?

15 september 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten