De leukste scheurkalenders voor 2021

Scheurkalenders zijn altijd leuk om in het nieuwe jaar op de wc te hangen. Er zijn heel veel verschillende leuke scheurkalenders te vinden. Voor kinderen en voor volwassenen. Met leuke doe-tips voor in de vakanties, inspirerende quotes om de maandagochtend blues tegen te gaan en allerlei scheurkalenders vol met humor. In mijn zoektocht naar een leuke variant voor op ons kleinste kamertje, kwam ik heel veel aanraders tegen. De leukste scheurkalenders heb ik voor je onder elkaar gezet.

Inhoudsopgave

Donald Duck scheurkalender

Met de Donald Duck scheurkalender 2021 valt er weer een hoop te lachen! Boordevol moppen en nieuws uit de Duckstadkrant. En met op elk blaadje een vrolijke strip kunnen jouw dagen in 2021 niet meer stuk. Veel scheurplezier!

Je vindt de scheurkalender hier.

Dirkjan scheurkalender

Inhoud 365 dagen lang grappen en grollen van onze antiheld DirkJan verzameld in een jaarlijks terugkerend evenement “De DirkJan Scheurkalender” Nu helemaal in kleur!

Je vindt de DirkJan scheurkalender hier.

Forout with the goat scheurkalender

De nieuwe variant van de Make that the cat wise scheurkalender is deze Forout with the goat! kalender. Iedere dag vind je een heerlijke uitspraak in steenkolen Engels. Een goede manier om je dag mee te beginnen.

Je vindt de Forout with the goat scheurkalender hier.

Sudoku scheurkalender van Denksport

De Sudoku scheurkalender van Denksport houdt je scherp. Het hele jaar door. De kalender bevat eenvoudige en meer uitdagende sudoku’s. Bevat eenvoudige en meer uitdagende sudoku’s, variërend van 2 tot 4 sterren. De moeilijkheidsgraad wordt duidelijk bij de puzzel aangegeven, waardoor de puzzelaar ook wordt uitgedaagd om de diverse niveaus te oefenen. De oplossingen van de puzzels staan achterop iedere pagina. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je gaat spieken!

Je vindt de Sudoku scheurkalender hier.

Mwah scheurkalender

Al jaren bedenkt het team van Mwah spreuken voor een glimlach en een momentje van relativering. Zijn het oneliners, zijn het quotes, zijn het aforismen? Volgens Mwah zelf zijn het gewoon ‘mwahderismen’.

Je vindt de Mwah scheurkalender hier.

Bridge beter scheurkalender

Hij is er weer: de Bridge Beter scheurkalender! Dat wordt het hele jaar 2021 genieten van uitdagende en interessante bridgeproblemen. Auteur Kees Tammens heeft er 356 voor je verzameld, bridgeproblemen waarin zowel het afspel, het bieden en het tegenspel ruimschoots worden behandeld.

Je vindt de Bridge Beter scheurkalender hier.

Brenda kookt scheurkalender

Na de succesvolle uitverkochte editie van 2020 weer een compleet nieuwe verrassende Makkelijke Maaltijden scheurkalender van 2021! De Makkelijke Maaltijden kalender biedt inspiratie om iedere dag een snelle, lekkere en verse maaltijd op tafel te zetten. In de kalender vind je de bekende toppers van BrendaKookt.nl plus 150 nieuwe recepten. De toegankelijke recepten staan binnen 30 minuten op tafel; vlees- en visrecepten worden afgewisseld met vegetarische recepten en de ingrediënten koop je gewoon bij de supermarkt om de hoek. De kalender geeft je ieder weekend een weekoverzicht met wat er de komende week op het menu staat. Ook is er ruimte om je boodschappenlijstje te noteren. Én de kalender zorgt ervoor dat je in 2021 geen feestdag of speciale food-feestdag vergeet.

Je vindt de Brenda Kookt scheurkalender hier.

Vertellis Daily scheurkalender

Samen met Vertellis ga je 365 dagen lang aan jezelf werken door middel van leuke opdrachten, interessante video’s en leerzame podcasts. 365 Vertellis Daily is dus veel meer dan gewoon een papieren scheurkalender! Deze krachtige, heldere en vooral leuke kalender is gevuld met waardevolle inzichten, mooie eyeopeners en interessante weetjes. Elke dag een stapje dichter bij een leuker leven vol verbinding: daar gaan we samen voor zorgen. En niet alleen op papier, maar ook met behulp van video’s, podcasts en onze exclusieve online community. Scan simpelweg de QR-codes in de kalender en krijg direct toegang tot deze waardevolle content!

En wanneer je wilt beginnen aan een leuker leven… dat is aan jou. 365 Vertellis Daily is namelijk een datumloze kalender! Dus je als een dagje wilt overslaan of even een pauze wilt nemen, dan hoef je niks te missen! Jij bepaalt het tempo, jij bepaalt de groei.

Je vindt de Vertellis Daily scheurkalender hier.

Boeddhistische wijsheden scheurkalender

De Boeddhistische wijsheden scheurkalender 2021 is een scheurkalender met verschillende mooie en pakkende uitspraken en wijsheden. Elke dag de juiste levensenergie. Bijvoorbeeld: We hebben verschillende stemmen in ons, maar luisteren we wel altijd naar de juiste? – Je kunt de toekomst niet maken zonder je te bevrijden van het verleden. Door een perforatie rand zijn de blaadjes er gemakkelijk uit te scheuren en de twee gaten bovenin maakt dat de scheurkalender eenvoudig is op te hangen.

Je vindt de Boeddhistische wijsheden scheurkalender hier.

Voor mijn lieve oma scheurkalender

De scheurkalender 2021 Van En Voor Oma is nieuw en uniek in zijn soort met alleen maar quotes gericht op het leven van oma en de liefde voor haar kleinkinderen. Online bereikt Van En Voor Oma met haar liefdevolle spreuken dagelijks rond de 100.000 mensen. Deze spreuken worden massaal gedeeld en gewaardeerd.

Alleen de beste, leukste en meest liefdevolle spreuken van de afgelopen jaren zijn verzameld in deze unieke scheurkalender.
Deze scheurkalender Van En Voor Oma is een absolute must have voor elke oma! Nooit meer afvragen wat je voor Oma gaat kopen, deze scheurkalender laten geven door je kinderen is al een liefdevol moment!

Je vindt de Van en Voor Oma scheurkalender hier.

Pubquiz scheurkalender

Leuke vragen , moeilijke antwoorden,Veel lastige vragen die over ‘vroeger’ gaan, veel vragen over hier en nu. Allemaal vragen die je in de pubquiz kan tegen komen.

De schrijver is een echte Pubquiz master en heeft een selectie gemaakt speciaal voor deze scheurkalender. Plus een paar goede tips voor jou en je team als je mee gaat doen aan een pubquiz.

Je vindt de pubquiz scheurkalender hier.

365 dagen positief scheurkalender

Een scheurkalender vol met positieve quotes. Door een perforatie rand zijn de blaadjes er gemakkelijk uit te scheuren en de twee gaten bovenin maakt dat de scheurkalender gemakkelijk is op te hangen.

Je vindt de 365 dagen positief scheurkalender hier.

F*ck it list

Ja geef het maar toe. Ook jij hebt een bucketlist. Een lijst met van alles wat je moet doen in het jaar 2021. Zucht …, maar je moet al zoveel?! Precies, daarom is deze scheurkalender een uitkomst. 365 dingen die je vooral NIET moet doen. Je doet al genoeg en je hebt ook nog heel wat voor de boeg! Doe dus alleen wat goed voelt, en laat al die onhaalbare doelen schieten. Ga voor wat je wilt doen en zeg ‘F*ck it’ tegen de dingen die je juist NIET wilt doen. Doe dat elke dag van het jaar!

Je vindt de F*ck it scheurkalender hier.

Historische scheurkalender

Niet te missen! De volgende editie van de Historische scheurkalender. Kijk en lees mee in historische kranten (1840-1940) en waan je elke dag even in het verleden. Bijzonder leuk om kado te geven of te krijgen!

Je vindt de Historische scheurkalender hier.

De hippe scheurkalender

Unieke scheurkalender, waar je echt blij van wordt. Qua inhoud en qua vormgeving!

  • positieve, ludieke en soms echte nadenkertjes
  • teksten die je altijd verder helpen
  • een fraaie eigentijdse vormgeving
  • handige maandkalender op ieder scheurvelletje

Ook leuk als eindejaarsgeschenk voor bijvoorbeeld je medewerkers. En het mooie is… de kalender past door de brievenbus.

Je vindt de hippe scheurkalender hier.

Buurman en Buurman scheurkalender

Deze praktische scheurkalender staat vol met handige tips van de Buurmannen. Een extra leuke kalender voor kinderen.

Je vindt de Buurman en Buurman scheurkalender hier.

Leerkracht scheurkalender

Deze scheurkalender voor leerkrachten is gemaakt door niemand minder dan Juf Maike (jufmaike.nl) én Juf Inger (jufinger.nl). Ook dit jaar staat de kalender weer vol met leuke, interessante en nuttige teksten: onder andere ICT-suggesties, werkdrukverlagingstips en quotes. Nieuw dit jaar zijn niet alleen boekentips en mooie momenten, maar ook gastbijdragen verzorgd door Bertus (Onderwijsenzo), Anton Horeweg, Juf Judith, Juf Linda en Kinderboekenjuf Ingrid. Scheur vanaf 1 januari het jaar door en laat je motiveren door de bekendste leerkrachten van Nederland.

Je vindt de leerkracht scheurkalender hier.

Een opgerumd leven scheurkalender

Een scheurkalender met dagelijks een tip om je hoofd leeg te maken. Door een perforatie rand zijn de blaadjes er gemakkelijk uit te scheuren en de twee gaten bovenin maakt dat de scheurkalender eenvoudig is op te hangen.

Je vindt de opgeruimd leven scheurkalender hier.

Pedagogisch scheuren

Meer dan een scheurkalender en uniek voor de kinderopvang! Na een succesvolle eerste editie is er nu Pedagogisch Scheuren 2021: een interactief kado voor pedagogisch professionals in de kinderopvang. Op een laagdrempelige en vooral leuke manier dagelijks bezig zijn met pedagogische kwaliteit! Het hele jaar door, iedere dag een coachingsmoment.

De scheurkalender geeft elke dag:

  1. een pedagogisch inzicht
  2. praktische tips voor op de groep
  3. een prikkelende vraag
  4. onderwerpen om in je team te bespreken
  5. en nog veel meer interessante, leuke en leerzame items.

Scan de QR codes in de kalender en krijg direct toegang tot meer verdieping. Professionalisering was nog nooit zo makkelijk. Door Pedagogisch Scheuren meer verbinding en plezier op de werkvloer!

Speciaal aanbevolen voor: pedagogisch medewerkers kindercentra, opleidingen Pedagogiek, MBO pedagogisch medewerker nivo 3 en 4 en pedagogisch beleidsmedewerkers en coaches.

Je vindt de pedagogisch scheurkalender hier.

Hond & Co scheurkalender

Wie een hond heeft, is gewend aan in ieder geval één terugkerend dagelijks ritueel, die van de hond uitlaten. Voor de enthousiaste hondenliefhebberist is er ook in 2021 nog een dagelijks ritueel: het lezen van de nieuwste tips in de nieuwe Hond & Co Scheurkalender 2021! De beste tips over voeding en gezondheid, karaktertrekjes van je trouwe viervoeter, opvoeding van je hond en weetjes over hondenrassen.
Samengesteld door een team van echte Honden experts uit zowel Nederland als Vlaanderen.

Je vindt de Hond & co scheurkalender hier.

Moppen voor kinderen scheurkalender

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Een kalender vol goede, originele en nieuwe moppen. De leukste moppen voor kinderen, Lachen gieren brullen.

Je vindt de moppen voor kinderen scheurkalender hier.

Garfield scheurkalender

Weet je dat de strip dagelijks door ongeveer 263 miljoen mensen gelezen?! Wereldwijd genieten mensen van de grappige, luie kat die alles prima voor elkaar heeft. Het hele jaar door begin jij je dag met een hilarische strip van Garfield. Gegarandeerd lachen met zijn baasje Jon, de hond Odie en de vriendin van Jon, Liz!

Je vindt de Garfield scheurkalender hier.

Lees ook: 15x toffe familieplanners

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten