In december werd ik al eens genomineerd voor de Liebster Award en nu vond Faye van Single mom town het tijd om me nog eens te nomimeren. De Liebster award is in het leven geroepen om wat meer te weten te komen achter de beginnende blogger. Eerlijk gezegd zie ik mezelf niet echt als beginnende blogger, ik blog immers al een jaar of 11. Maar wat vragen beantwoorden waardoor jullie me beter leren kennen, dat kan natuurlijk nooit kwaad! Normaal gesproken is het de bedoeling om dan zelf weer een aantal beginnende bloggers te nomineren en zelf vragen te bedenken, maar om eerlijk te zijn volg ik eigenlijk alleen maar blogs die de Liebster award al hebben ingevuld, dus het taggen van mede bloggers laat ik deze keer aan me voorbij gaan. 

Liebster-300x225

1. Welke eigenschap zou je graag willen hebben?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen haha. Ik zou graag wat geduldiger willen zijn, niet in alles, maar ik kan nogal pissig worden als iets me te lang duurt, terwijl het soms niet nodig is.

2. Waar ben je onzeker over?

De meesten zullen het niet geloven nu, maar ik ben het meest onzeker over mijn buik als het op lichamelijke onzekerheid gaat. Dat zou je natuurlijk niet zeggen na mijn blog van vorige week waarin ik behoorlijk bloot ga. Maar echt, ik heb er weken over gedaan voor ik die foto durfde te maken.

Verder ben ik onzeker over of ik het wel goed doe als moeder. Volgens mij heeft dat niet heel veel uitleg nodig en herkent iedere moeder dit wel.

Striaebuik800

3. Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?

Mijn ideale vakantie is met man en kind. Verder maakt het me niet zoveel uit, of het nou op een hutje op de hei is, of op een wit strand in Thailand. Natuurlijk zijn er wel landen waar ik graag nog heen zou willen, bijvoorbeeld nog eens naar Thailand, rondreis door Zuid Amerika, Australie, New Zeeland etc. Maar dat wil niet zeggen dat dat mijn ideale vakantie zou zijn.

4. Als je nu een baan zou mogen kiezen (zonder dat je ervoor naar school zou hoeven) welke zou dat dan zijn?

Eigenlijk wat ik nu doe, fotograferen, bloggen, verkopen. En het is super te combineren met het thuis zijn bij Luuk tot nu toe. Ik besef me best dat dit anders kan worden als Luuk ouder wordt, maar we zien tegen die tijd wel hoe we het dan gaan organiseren allemaal.

5. Naar welke stad ga je het liefste om te shopppen?

Utrecht, hier kom ik vandaan, ik ken de weg en weet de winkels te vinden. Ik ben sowieso niet zo’n shopfreak, dus ik hou het graag een beetje bij het bekende. Wat overigens niet wil zeggen dat ik maar in 1 winkel mijn kleding koop, in tegendeel.

rondvaart Utrecht

6. Wat is je favoriete serie of film?

Het is al even geleden dat we een film hebben gekeken, maar mijn all time favorite is toch wel ‘Dragonfly’. Wat een fantastisch verhaal, daar hou ik van! Verder vind ik One Tree Hill een hele fijne serie. Maar dat is wel echt een typische vrouwen serie volgens mij, net als Gossip Girl.

7. Heb je ergens een vast ritueel voor?

Nee, als ik er zo over na denk heb ik eigenlijk niet echt bepaalde rituelen waar ik me aan hou ofzo. Ik denk dat dat over een poosje wel komt, dat we bepaalde dingen hetzelfde doen in het gezin. Maar nu nog niet.

8. Hoe ziet jouw ideale toekomst er uit?

Ja jeetje, om eerlijk te zijn ben ik daar niet zo mee bezig. Ik hoop dat we vooral erg gelukkig blijven en een liefdevol thuis voor Luuk en eventuele andere kinderen kunnen bieden. Ik hoop wel dat we binnen nu en een aantal jaar kunnen verhuizen naar een koopwoning met een tuin, dat zou ideaal zijn. Verder laat ik alles een beetje op zijn beloop. Ik heb natuurlijk wel dromen, maar die zijn niet heel concreet.

OverMij2

9. Wat is jouw favoriete supermarkt?

Wij doen eigenlijk alleen maar boodschappen bij de Lidl en de Jumbo. Maar dan vind ik de Jumbo wel fijner. Dat is ook nog eens op loopafstand, dus ik kom er meerdere keren per week. Oh en ze zijn sinds 1 januari ook op zondag open, erg fijn!

10. Wat doe je het liefst op zondag?

Zo min mogelijk haha. Nee, meestal doen we wat dingetjes in huis, bijvoorbeeld een lamp ophangen die nog opgehangen moet worden, een muurtje schilderen. Joost ligt eigenlijk standaard met Luuk op bed, dan kan ik even lekker bloggen en mijn administratie bijwerken. Zondag is bij ons eigenlijk vooral een rommel dagje. Niets moet, alles mag. Heerlijk!

11. Wat is je grootste miskoop?

Heel stiekem heb ik niet zoveel miskopen. Ik koop namelijk niet echt iets in een opwelling. We hebben niet heel veel te besteden en je kunt geld maar een keer uitgeven, dus vaak denk ik er goed over na en dan doe je niet zo snel een miskoop.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous HEMA blog academy
Next Weekoverzicht #21

6 thoughts on “Liebster Award #2

  1. Leuk om te lezen! Dragonfly heb ik geprobeerd te kijken, maar kwam niet door de eerste paar afleveringen heen. Yil wil graag dat ik het met hem kijk. Ga er toch nog maar een keer over nadenken. En ja, een koophuis met tuin! Wil ik ook 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

8 jaar Aliexpress – Shop nu met heel veel korting!

28 maart 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten