Lief! winterjassen • MamaKletst
Baby & Kind Vrije tijd

Lief! winterjassen

Vind jij het ook zo moeilijk om een leuke en goede winterjas voor je kind te vinden? En ben je inmiddels ook al opzoek naar een nieuwe winterjas voor komende winter? De eerste items van de nieuwe lief! lifestyle wintercollectie zijn inmiddels verkrijgbaar. In deze collectie kun je een ruime keuze aan lief! winterjassen vinden in de maten 56 t/m 128. Misschien voldoen deze jassen wel aan je wensen. 

lief! lifestyle winterjas jongens2

De jassen zijn voorzien van mooie faux fur details, gewatteerde capuchons en bijzondere prints, waardoor ze goed binnen de lief! collectie passen. Voor de jongens zijn legergroen, rood en kobaltblauw de belangrijkste kleuren dit seizoen en voor de meisjes zijn dit donkerblauw, fuchsia roze en ook legergroen veelvoorkomend.

lief! lifestyle winterjas meisjes lief! lifestyle winterjas jongens

Als ik bovenstaande groene jas met blauwe sterren zie, baal ik er bijna van dat ik al een hele leuke winterjas heb gekocht voor Luuk. Dit zou anders zomaar een kanshebber kunnen zijn. Ik hou persoonlijk wel van dit wat langere model bij winterjassen. En de kleur vind ik heel erg leuk. Fijn dat dit de mode is voor komende winter, in deze kleur ga ik vast nog veel leuke items kopen.

lief! lifestyle winterjas meisjes2

De prijzen van de jassen variëren van € 49,95 tot € 69,95 en zijn verkrijgbaar in de lief! lifestyle webshop en in de lief! conceptstore in Sliedrecht.

Wat vind jij van de wintercollectie van lief!?

Artikelen kunnen affiliate links bevatten. Als je hierop klikt en je koopt iets in de betreffende webshop, krijg ik hier een klein percentage van en het kost jou niets extra's. Wil je hier meer informatie over? Lees dan de disclaimer.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Kleine Prinses
  17 augustus 2016 at 13:19

  prachtig! Ik heb er net eentje gekocht van Peppa Pig 🙂
  Kleine Prinses onlangs geplaatst…Familierechtbank: de behandeling van de zaakMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Scroll Up