Living Arrows 32/52: 1 op 1 tijd met Maik • MamaKletst
Persoonlijk

Living Arrows 32/52: 1 op 1 tijd met Maik

Het valt tijdens de zomervakantie niet altijd mee om wat 1 op 1 tijd met de kinderen te regelen. Met Luuk lukt dat nog wel tijdens de slaapjes van Maik. Maar Maik moet de aandacht al vrijwel 5 weken delen. Niet dat hij dat heel erg vindt hoor, hij mist Luuk enorm als hij er niet is, maar een beetje knuffelen op de bank, zonder dat je grote broer ertussen komt is niet heel erg. Toen Luuk afgelopen week werd opgehaald door opa en oma grepen wij dus mooi onze kans. 

Maik lag nog te slapen toen Luuk al werd opgehaald. Dus toen hij uit bed kwam, vond hij het maar gek dat Luuk er niet was. Eerst kroop hij het hele huis door om hem te zoeken, maar toen hij zag dat Luuk weg was, was het ook prima. Hij stortte zich direct op Luuk’s speelgoed. Want tja, dat is weer een groot voordeel van een broer die er niet is.

Terwijl Maik lekker speelde, keek ik wat programma’s terug die ik gemist had de afgelopen tijd. En af en toe kwam Maik even naar me toe om te knuffelen, samen liedjes te zingen (Maik probeert tegenwoordig echt mee te doen haha) en samen wat te spelen. Hij genoot ervan met volle teugen. En ik trouwens ook. Zodra Maik sliep kon ik even rustig aan het werk. En tussendoor had ik zelfs de tijd om de oude babykleding van Maik op de foto te zetten om te koop te zetten.

Een productieve dag met twee vrolijke kinderen. Maik was vrolijk door alle 1 op 1 tijd en Luuk kwam vrolijk thuis omdat hij zo’n leuke dag gehad had. Doe ons maar meer van zulke dagen!

Artikelen kunnen affiliate links bevatten. Als je hierop klikt en je koopt iets in de betreffende webshop, krijg ik hier een klein percentage van en het kost jou niets extra's. Wil je hier meer informatie over? Lees dan de disclaimer.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Nicole
  13 augustus 2017 at 06:32

  Oh heerlijk zo een dagje! Fay mag vanaf morgen ook weer naar de opvang (die was dicht) dus heb ik ook ff knuffeltijd met Milo zonder dat zij er ook bij wil!
  Nicole onlangs geplaatst…Weight Watchers update #13 | Het gaat nog niet zo lekkerMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Scroll Up