Het valt tijdens de zomervakantie niet altijd mee om wat 1 op 1 tijd met de kinderen te regelen. Met Luuk lukt dat nog wel tijdens de slaapjes van Maik. Maar Maik moet de aandacht al vrijwel 5 weken delen. Niet dat hij dat heel erg vindt hoor, hij mist Luuk enorm als hij er niet is, maar een beetje knuffelen op de bank, zonder dat je grote broer ertussen komt is niet heel erg. Toen Luuk afgelopen week werd opgehaald door opa en oma grepen wij dus mooi onze kans. 

Maik lag nog te slapen toen Luuk al werd opgehaald. Dus toen hij uit bed kwam, vond hij het maar gek dat Luuk er niet was. Eerst kroop hij het hele huis door om hem te zoeken, maar toen hij zag dat Luuk weg was, was het ook prima. Hij stortte zich direct op Luuk’s speelgoed. Want tja, dat is weer een groot voordeel van een broer die er niet is.

Terwijl Maik lekker speelde, keek ik wat programma’s terug die ik gemist had de afgelopen tijd. En af en toe kwam Maik even naar me toe om te knuffelen, samen liedjes te zingen (Maik probeert tegenwoordig echt mee te doen haha) en samen wat te spelen. Hij genoot ervan met volle teugen. En ik trouwens ook. Zodra Maik sliep kon ik even rustig aan het werk. En tussendoor had ik zelfs de tijd om de oude babykleding van Maik op de foto te zetten om te koop te zetten.

Een productieve dag met twee vrolijke kinderen. Maik was vrolijk door alle 1 op 1 tijd en Luuk kwam vrolijk thuis omdat hij zo’n leuke dag gehad had. Doe ons maar meer van zulke dagen!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Zakgeld voor je kind, is dat nog van nu?
Next Gratis uitstapje – Mama Challenge 2017

1 thought on “Living Arrows 32/52: 1 op 1 tijd met Maik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Don’t think just do it

5 oktober 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten