Met grote ogen de wereld ontdekken. “Waar leggen papa en mama mij nu steeds neer? Wat is dat voor speelgoed aan de boog over me heen?” Maik is 3 maanden oud en heel erg toe aan het verder ontdekken van de wereld. De box is saai en bij ons op schoot heeft hij het inmiddels ook wel gezien. Het wordt tijd voor uitdaging.

Met het Living Arrows project leg ik een jaar lang het leven van mijn kinderen vast. Ik vang ze op beeld. Soms deel ik er een verhaaltje bij en soms ook niet. Doe je mee? Lees hier wat het project precies inhoudt.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Shopspecial: Studio Ins en Outs
Next Geld verdienen met bloggen. Do or don’t?

1 thought on “Living Arrows 1/52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Online boodschappen doen

7 juli 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten