Een nieuwe Living Arrows foto. Broertjes. Wat zullen ze van elkaar houden en wat zullen ze elkaar soms haten. Hoewel Luuk heel soms nog wel eens jaloers is op Maik, is hij over het algemeen heel lief voor hem. Hij knuffelt en kust hem het liefst de hele dag door. Wil helpen met het geven van de fles en roept heel hard “iehhhlll” als Maik een poepluier heeft (daar helpt hij dus niet bij!). Ze zijn zo totaal verschillend, ik blijf het bijzonder vinden dat we twee van zulke verschillende mensjes kunnen maken. 

Dit is foto 2 van het Living Arrows project dit jaar. Wil je er meer over lezen? Dat kan hier!

Doe je ook mee met het delen van een foto van je kind(eren) 1 keer per week, 52 weken weken lang? Post een foto op social media met de hashtag #LivingArrowsNL en ik kom de foto zeker bekijken! 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous De fantasiewereld van een peuter
Next Luuk doet geen middagslaapje meer

1 thought on “Living Arrows 2/52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Als zwanger worden makkelijk gaat

3 juli 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten