Luuk kan met grote regelmaat dingen heel erg eng vinden. Durft niet snel nieuwe dingen aan te gaan en heeft het liefst dat we hem overal mee helpen. Dat is ook de leeftijd. Maar ik was erg benieuwd hoe hij zich zou opstellen toen we een uitnodiging kregen om naar de Julianatoren te gaan. Ik vreesde dat hij nergens in zou durven. Maar wat bleek ik me daarin vergist te hebben!

Luuk durfde werkelijk overal in. Sommige attracties waren voor hem helaas nog niet geschikt. De meeste draaidingen leken hem erg leuk, maar zowel ik en Joost kunnen daar niet goed tegen en hij moest bij vrijwel alles nog met begeleiding in de attracties. Maar we hebben ook heel veel wel kunnen doen. Zelfs het reuzenrad vond hij leuk. Al bleef hij het eerste rondje wel angstvallig stil zitten, want anders bewoog het bakje.

Niet veel later besloot hij toch op zijn knieën op het bankje te gaan zitten om over het park uit te kijken. En daar wees hij aan waar hij allemaal nog in wilde en waar we al in geweest waren.

We troffen het enorm met het weer en hebben ontzettend genoten van de quality time samen. Zelfs Maik vond het vanuit de kinderwagen allemaal prachtig en heeft het grootste gedeelte van de dag zitten lachen naar alles en iedereen. Wat is hij met dit soort dingen toch een makkelijke baby.

Met dit soort dagen lijkt het wel of ik ineens zie dat Luuk zo groot aan het worden is. Hij wil niet meer bij alles aan zijn hand meegenomen worden. Maar tegelijkertijd kruipt hij, als hij het spannend vindt, toch het liefst nog even bij ons op schoot om de dingen samen te bekijken. Hij kon het ook duidelijk zeggen als hij ergens alleen in wilde en het kon hem allemaal niet wild genoeg. Kleine durfal. Hij begint zich steeds meer van ons los te wurmen. En daar hebben wij het soms wel eens een beetje moeilijk mee.

Binnenkort lees je meer over onze dag in de Julianatoren! 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Shoppen bij Lincherie
Next Beginnen met zindelijkheidstraining

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Wat ik niet mis aan zwanger zijn

7 mei 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten