Maandenlang hebben we ons proberen voor te stellen hoe je eruit zou zien. En elke keer zagen we een baby voor ons, met bruine ogen. Dat heeft Luuk namelijk ook. Des te leuker is het te zien dat we er helemaal naast zaten. Je ogen worden steeds lichter, grijzer. Wie had dat ooit gedacht? Je hebt een heel ander koppie dan je broer en die verschillen zijn erg leuk om te zien. Het maakt ons nieuwsgierig naar je karakter. Zal dat ook verschillen met Luuk’s karakter? De toekomst zal het uitwijzen… 

Dit is foto 7 van het Living Arrows project dit jaar. Wil je er meer over lezen? Dat kan hier!

Doe je ook mee met het delen van een foto van je kind(eren) 1 keer per week, 52 weken weken lang? Post een foto op social media met de hashtag #LivingArrowsNL en ik kom de foto zeker bekijken! 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weekoverzicht #126: Sneeuw!
Next Liefste cadeau ooit gekregen

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Babyritme met 7 maanden

20 mei 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten