Het valt niet altijd mee om baby te zijn. Je groeit snel, moet wennen aan verschillende soorten eten, je probeert dingen duidelijk te maken, maar dat lukt nog niet. En je krijgt tandjes. En die tandjes, die doen pijn! We moesten afgelopen week flink ons best doen om je aan het lachen te krijgen, maar als dat lukte, lachte je met je hele lijf. Die lach kan ook bijna niet breder. Niet alleen wij genieten van die lach, maar je grote broer ook. Inmiddels doet dus ook Luuk alles om je aan het lachen te krijgen haha.

Dit is foto 14 van het Living Arrows project dit jaar. Wil je er meer over lezen? Dat kan hier!

Doe je ook mee met het delen van een foto van je kind(eren) 1 keer per week, 52 weken weken lang? Post een foto op social media met de hashtag #LivingArrowsNL en ik kom de foto zeker bekijken!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Besparen op kleding – Bespaar Linkies
Next Mijn intake voor een maagverkleining

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Zwangerschapsdiabetes

15 oktober 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten