Luuk, wat ben je lief de laatste tijd. Je zegt regelmatig dat je van me houdt, zegt me dat ik mooi ben, dat ik lief ben en er komen steeds vaker spontane knuffels. Ik vraag me soms wel eens af waar ik het aan verdiend heb. Soms heb je een fase dat je liever met papa bent, maar soms juist andersom. Momenteel ben ik degene waar je wereld om draait. En als ik me even terug trek in de slaapkamer om te werken, ben je er het liefste de hele tijd bij. 

Dit is foto 8 van het Living Arrows project dit jaar. Wil je er meer over lezen? Dat kan hier!

Doe je ook mee met het delen van een foto van je kind(eren) 1 keer per week, 52 weken weken lang? Post een foto op social media met de hashtag #LivingArrowsNL en ik kom de foto zeker bekijken! 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Negenmaandenbeurs Bloggerstour deel 1
Next Negenmaandenbeurs Bloggerstour Deel 2

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Knoflook als perfecte aanvulling

16 september 2019
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten