Twee weken terug aten we bij mijn moeder zulke lekkere broodjes, dat ik jullie het recept niet wilde onthouden. Wij zijn gek op zalm, eten het elke week minstens 1 keer. Op brood, of door de pasta. Toch wist ik nooit zo goed waar ik het nou mee moest combineren. Tot nu! Dit recept is prima te eten als lunch, maar kan ook als diner heel goed. Wij hadden ’s avonds twee broodjes per persoon (op de foto is 1 broodje te zien) en dat was eigenlijk al net te veel. Het vult dus erg goed en is een makkelijke snelle hap.

Wat heb je nodig?

Lekker brood (op de foto staan driehoek afbakbroodjes van de Lidl) Plakken gerookte zalm Roomkaas met bieslook Bieslook

Hoe maak je het klaar?

Bak de broodjes af in de oven, zoals beschreven op de verpakking. Snij na het afbakken de broodjes door de helft. Smeer de roomkaas uit over de broodjes, hoeft geen hele dunne laag te zijn, het is maar net wat je zelf lekker vindt. En vervolgens verdeel je de plakken zalm over de broodjes heen. Tot slot leg je er nog stukjes bieslook overheen en klaar is je makkelijke broodje. Eet smakelijk!

Eet jij wel eens zalm? En wat is je favoriete recept? 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Groene pesto pasta
Next Mijn 9 maanden dagboek – Pauline Oud

10 thoughts on “Lunch – Broodje zalm

  1. iliveformydreams.com – http://www.ilivefomydreams.com – http://www.iliveformydreams.com
    Sas schreef:

    Hmmm. Lekker! Ik hou van zalm, heerlijk 🙂

  2. Ja deze eet ik ook regelmatig. Zalm is echt een grote favoriet van mij. Jammer genoeg is mijn man allergisch aan vis, dus staat het hier heel weinig op het menu.

  3. Heerlijk, maak ik ook weleens en wat ik ook vaak doe is zalm, avocado en beetje peper. Eventueel nog tomaat erbij maar dat is maar net of ik daar zin in heb of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NEXT STORY

Speelbos Purmerbos met kinderen; Even lekker uitwaaien

16 december 2019
Mobiele versie afsluiten

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten