Wat heb je nodig?
Lekker brood (op de foto staan driehoek afbakbroodjes van de Lidl) Plakken gerookte zalm Roomkaas met bieslook Bieslook
Hoe maak je het klaar?
Bak de broodjes af in de oven, zoals beschreven op de verpakking. Snij na het afbakken de broodjes door de helft. Smeer de roomkaas uit over de broodjes, hoeft geen hele dunne laag te zijn, het is maar net wat je zelf lekker vindt. En vervolgens verdeel je de plakken zalm over de broodjes heen. Tot slot leg je er nog stukjes bieslook overheen en klaar is je makkelijke broodje. Eet smakelijk!
Eet jij wel eens zalm? En wat is je favoriete recept?
Hmmm. Lekker! Ik hou van zalm, heerlijk 🙂
Ik ook, zou het elke dag wel kunnen eten!
Ziet er heerlijk uit, helaas ben ik geen fan van zalm.
Wat jammer. Zalm vind ik 1 van de weinige vissoorten met een fijne smaak 🙂
Ja deze eet ik ook regelmatig. Zalm is echt een grote favoriet van mij. Jammer genoeg is mijn man allergisch aan vis, dus staat het hier heel weinig op het menu.
Dat is echt balen! Maar dit is ook heel makkelijk voor jou alleen te maken hoor 😉
Heerlijk, maak ik ook weleens en wat ik ook vaak doe is zalm, avocado en beetje peper. Eventueel nog tomaat erbij maar dat is maar net of ik daar zin in heb of niet.
Hmm ja, dat ga ik ook eens proberen. Bedankt voor de tip! 🙂
lekker 😀
Dit is zeker een favo bij mijn man! Ik eet t ook wel eens maar vind zalmfilet lekkerder dan gerookte zalm!