Tijdens de zwangerschap heb ik me aangemeld bij de WIJ jonge ouders om het tijdschrift kosteloos te ontvangen tot aan Luuk’s eerste verjaardag. Hartstikke leuk om lekker door te bladeren als het blad door de bus valt. Toen ik een paar maanden terug een oproepje zag staan om voor je kind een geboortehoroscoop te krijgen, het enige dat je hoefde te doen was een e-mailtje sturen met daarin de naam van je kind, zijn geboortedatum en het tijdstip van de geboorte. Eigenlijk was ik alweer helemaal vergeten dat ik Luuk had aangemeld toen ik een e-mail terug kreeg dat Luuk geselecteerd was. Ze hadden nog wat extra informatie nodig en zouden dan zijn geboortehoroscoop door sturen.

LuukinWIJ

Een drie A4 tellende horoscoop kwam binnen per mail, met allerlei uitleg over Luuk’s karakter en hoe hij later op school zal zijn. Ontzettend grappig dat ik Joost er precies in herkende, het zal me dus niks verbazen als Luuk qua karakter op Joost gaat lijken, maar we zullen het zien de komende jaren. Ook was er een stuk over de babytijd en ook daarin herkenden we van alles en nog wat. De redactie van WIJ selecteerde een stukje om in het tijdschrift te zetten en vroegen nog naar een reactie van mij die er bij gezet zou worden. Ik geloof nooit zo in horoscopen en gedoe, maar ik vind het wel heel erg leuk om het te lezen en vind het nog leuker als het ook nog eens blijkt te kloppen.

Gisteren viel dan eindelijk de WIJ in de bus waar Luuk in staat. Het is een hartstikke leuk artikel geworden en ik ben apetrots op ons kleine knulletje. Niet dat hij weet dat hij erin staat natuurlijk, maar toch!

Om het stukje ook in de familie door te kunnen geven, ben ik op zoek naar uitgelezen WIJ jonge ouders van deze maand. Dus heb jij het uitgelezen en ben je van plan het weg te doen, wil je dan aan ons denken? Alleen het artikel zelf opsturen is ook goed! Om mijn adres te ontvangen kun je een e-mailtje sturen. Mijn dank is (alvast) erg groot!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Natuurlijk ouderschap – Beware of baby trainers
Next Mama kleurt

9 thoughts on “Luuk in de WIJ Jonge Ouders

  1. Leuk artikel is het geworden zeg! Tof ook dat je er zoveel in herkent. Ik ga ‘m dit weekend lezen, dan neem ik ‘m voor je mee! Hij is wel al een beetje verkreukeld, zoonlief had ‘m te pakken, haha. Maar is alleen de voorkant hoor, het artikel is nog goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #45

4 maart 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten