365 dagen geleden was het zover. Eindelijk konden we hem in onze armen houden na al die maanden knokken om hem binnen te houden. Wat waren we blij en trots! Onze Luuk was geboren. Hij maakte ons papa en mama. 

Hoe vaak ik niet heb gehoord dat de tijd zo snel gaat als je eenmaal kinderen hebt. Ik geloofde er niets van. Waarom zou de tijd nog sneller gaan als je eenmaal ouders geworden bent? Inmiddels begrijp ik het helemaal. Het afgelopen jaar was fantastisch, fijn, mooi en soms heel erg vermoeiend. Maar een groot deel van dat jaar werden we geleefd. Geleefd door de kraamweek, het kraambezoek, het wennen aan elkaar en her en der door de sprongetjes waar Luuk doorheen ging.

Soms is het zo hard werken, dat je vergeet om ook regelmatig te genieten. Te genieten van het spelen samen, te genieten van de nieuwe dingen die hij leert en te genieten van het feit dat hij nog een baby is. Want hij werd een dreumes waar we naast stonden. Je knippert drie keer met je ogen en hij kan ineens nog meer dan daarvoor.

Maar wat hebben we het goed gedaan met zijn drietjes het afgelopen jaar. Soms was het een beetje uitvogelen hoe we sommige dagen nu weer door moesten komen of wat er met Luuk aan de hand was als hij huilde. Maar over het algemeen lukte het altijd door ons gevoel te volgen.

Vandaag vieren we Luuks verjaardag met naaste familie en vrienden. Ik ben zo benieuwd naar wat hij van alle versiering en visite gaat vinden. En of hij zin heeft om flink in de taart te gaan meppen. Natuurlijk maken we foto’s en gaan we jullie mee laten nagenieten van deze dag.

Mijn baby is een dreumes geworden. Mijn baby is geen baby meer. Hij is 1 jaar!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Lente bucketlist
Next Mijn bevallingsverhaal

7 thoughts on “Luuk is 1 jaar!

  1. Van harte met jullie grote man! Lijkt de dag van gisteren toen je aankondigde zwanger te zijn. Ik wens jullie nog veel geluk samen met z’n 3tjes

  2. Aaaah, op 10 april wordt Vince ook 1 jaar… zo’n mijlpaal. Wat gaat de tijd enorm snel hé. Voor je het weet willen ze naar een feestje zonder ons… snik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Keuzestress als mama

4 februari 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten