Het heeft 8 hele lange maanden geduurd, we hebben heel veel angst gekend en hadden stiekem nooit verwacht dat ik de 37 weken zwangerschap nog zou halen. Maar het is toch waar. Op 22 maart om 08:09u is na 23 zware bevallingsuren en 8 minuten persen eindelijk onze Luuk geboren!

Dat had ik natuurlijk al veel eerder op mijn blog willen melden, maar het moederschap zorgt ervoor dat de dagen voorbij zijn als je een paar keer met je ogen knippert.. Van mijn zwangerschapsklachten heb ik geen last meer, ik kan mijn eigen broeken weer aan, ben maar liefst 1 kg lichter dan voor ik zwanger werd. Ik heb geen last meer van mijn bekkeninstabiliteit en heb vooral heel veel zin om heel veel leuke dingen te doen. Ben ondanks de vermoeidheid vanwege de gebroken nachten, fitter dan ooit! Wel moeten we natuurlijk onze draai nog steeds een beetje vinden en een ritme ontdekken tussen alle voedingen en verzorgingsmomenten door, maar dat komt vast binnenkort wel goed.

Ik kan merken dat ik mezelf langzaam aan weer terug vind. En dat is fijn, na 8 van zulke heftige maanden. Het liefst wil ik nooit meer terugdenken aan de vreselijke momenten die we hebben beleefd. Maar dan kijk ik naast me en zie ik het meest mooie en perfecte mannetje liggen. En dan weet ik waar we het allemaal voor hebben gedaan. Hij is elke pijn, traan en verdriet meer dan waard. Je merkt het al, ik zit op een hele grote roze (euh blauwe!) wolk en daar kom ik voorlopig echt nog niet vanaf.

Binnenkort volgen er veel meer blogjes, verhaaltjes, foto’s en filmpjes. Want ik barst ineens van de inspiratie om te schrijven. Op dit moment heb ik sowieso het gevoel dat ik de hele wereld aan kan. Maar dat is nog net teveel gevraagd. Nu genieten we dus even lekker verder van onze Luuk en jullie lezen heel snel meer!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Op de camping
Next After-verbouwing stress

6 thoughts on “Luuk is geboren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Een boxkleed voor je baby aanschaffen: hier moet je op letten!

31 mei 2021
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten