Na het weekend met een zieke Luuk, hadden we even wat quality time nodig samen, om bij te komen van de onrust. En ondertussen ging ik werken en ging ik naar een heel leuk festival, die ondanks de storm niet werd geannuleerd. 

Schermafbeelding 2015-07-27 om 13.40.24

De blote mama buik van afgelopen week was van Dineke.

Schermafbeelding 2015-07-27 om 13.40.47

Vorige week kwam het ook al voorbij in het fotodagboek, maar we zijn nog steeds flink aan het opruimen en spullen te koop aan het zetten. Deze wieg onder andere. Met pijn in mijn hart doe ik ‘m weg, maar we hebben er echt geen ruimte meer voor helaas.

Schermafbeelding 2015-07-27 om 13.41.05

Dinsdagmiddag ging ik lekker met Luuk en mijn gastkindje op pad met de duowagen. De jongens waren allebei moe en jengelig en wandelen werkte goed. Samen gingen we Joost opwachten bij de bushalte om weer naar huis te lopen.

Schermafbeelding 2015-07-27 om 13.42.08

Ondanks de pijn in zijn mond en de vermoeidheid, kon hij nog even lachen. Luuk bleek vorige week de zesde ziekte gehad te hebben. En in combinatie met doorkomende kiezen bleef hij moe en hangerig.

Schermafbeelding 2015-07-27 om 13.42.23

De sprekende Woezel is nog steeds Luuk’s favoriete speelgoed. Hij wordt er helemaal vrolijk van als Woezel gaat zingen.

Schermafbeelding 2015-07-27 om 13.42.41

Hij is zo leuk als hij lacht nu, met zijn tanden.

Schermafbeelding 2015-07-27 om 13.42.58

Luuk is alweer 16 maanden. De tijd vliegt! En ik schreef een update over zijn ontwikkelingen.

Schermafbeelding 2015-07-27 om 13.43.09

Pennen in en uit het bakje doen is het allerleukste spelletje momenteel. Uiteraard mag hij er alleen mee spelen als ik er naast zit en mee kan kijken, voor er doppen af vliegen en ons huis veranderd in een kunstwerk van Luuk.

Schermafbeelding 2015-07-27 om 13.43.19

Vrijdagochtend aan de wandel met zijn tweetjes. Luuk zag “veug” (vogels) en bleef ernaar wijzen.

Schermafbeelding 2015-07-27 om 13.43.31

Eenmaal thuis besloot Luuk zoveel mogelijk spullen op elkaar te stapelen. Waaronder zijn gympen.

Schermafbeelding 2015-07-27 om 13.43.45

Vrijdagavond ging ik even op bezoek bij een van onze buren een flat verderop. Dit was het uitzicht vanaf 16 hoog. En ik maar denken dat wij met onze 8 hoog al een mooi uitzicht hebben.

Schermafbeelding 2015-07-27 om 13.44.50

Zaterdag ging ik met familie naar Studio Stekker Festival. En hoewel het ene na het andere festival werd geannuleerd, werd Stekker verplaatst. In plaats van 12:00 uur gingen de deuren open om 18:00 uur en ging het feest wat langer door. Het is tegenover mijn moeders huis (zit alleen een slootje tussen) en daarom een echte thuiswedstrijd.

Schermafbeelding 2015-07-27 om 13.45.04

Toen de deuren eenmaal open waren, kregen we nog 3 buitjes op ons hoofd, maar daarna was het klaar. Het werd windstil, de zon ging nog even schijnen en de temperatuur was heerlijk. Het was echt even me-time en daar kan ik onwijs van genieten, omdat het maar zo weinig voorkomt. Mama ging op stap!

Schermafbeelding 2015-07-27 om 13.45.14

Er werd fijn gedraaid en het zag er fantastisch uit allemaal.

Schermafbeelding 2015-07-27 om 13.45.30

Samen met Kim, mijn stiefzusje op de foto. En ja, de biertjes smaakten goed haha.

Schermafbeelding 2015-07-27 om 13.45.53

Zondag was een brakke dag, maar ik moest ook nog werken. Om de week komt er een gastkindje in het weekend en dat was toevallig zondag zo. Al met al heb ik me er goed doorheen geslagen. En ’s avonds dook ik lekker mijn bed in met dit heftige boek. Binnenkort kunnen jullie hier een review over lezen.

Ook deze week ga ik leuke dingen doen, tijd voor mezelf en met familie en vrienden.

Hoe was jouw week?

> Volg je me al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Lees ook: Weekoverzicht #57

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Op reis? Zo hou je de kinderen zoet zonder gadgets!
Next Zoekopdrachten #4

3 thoughts on “Weekoverzicht #56: Tijd met Luuk en Stekker festival

  1. Leuk om te lezen dat je zo geniet van Luuk en zo inventief bent in het verzinnen van spelletjes voor Luuk. Fijn dat hij weer opgeknapt is nu. Je moeder had me al trots de foto van een lachende Luuk met tanden laten zien. En inderdaad je smelt toch van zo’n lachend koppie. En dan nog lekker op stap naar Stekker festival. Dat doe je goed. … mama mag ook tijd om eens alleen te genieten met familie en vrienden. Des te blijer ben je tjjd als je je mannetjes weer ziet toch☺

  2. Leuk om te lezen. Rot he, die tandjes! Elisa krijgt nu pas haar eerste ondertandjes, maar die kiezen lijken me nog pittiger. Het is zo zielig, ze voelen zich dan zo beroerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

5x blogs over verjaardagen – Mama Linkies

26 mei 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten