Mam vertel eens + winnen!

Je kunt niet meer meedoen aan deze winactie
Een cadeau geven, met als doel het ook weer terug te krijgen. Dat klinkt misschien gek, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Iedere moeder zou dit moeten invullen voor haar kinderen. Het is een mooi boek om herinneringen op te halen, maar nog mooier om door te lezen als degene die het heeft ingevuld er niet meer is… 

Mam vertel eens

Met het cadeau geven van dit boek vertel je vooral aan je moeder dat je meer over haar wilt weten. Wat waren haar wensen, wie was haar eerste vriendje, wat heeft ze je altijd al eens willen vertellen? Door de vragen in het boek ‘Mam vertel eens’ in te vullen maakt je moeder een mooi boek vol verhalen en herinneringen. Herinneringen waar je anders misschien helemaal niet aan toekomt om erover te praten.

Twee jaar geleden gaf ik mijn moeder al eens zo’n boek cadeau. Niet veel later kreeg ik het ingevuld en wel al terug. Na het lezen van haar antwoorden leerde ik haar absoluut nog beter kennen. En er was weer genoeg gespreksstof. Niet dat we dat normaal gesproken niet hebben, maar toch is het fijn om bepaalde dingen over haar te weten.

En ook al wil je er nog helemaal niet aan denken. Als het leven gaat zoals het hoort te gaan, komt er een moment dat je afscheid zal moeten nemen van je moeder. Met dit boek kun je de herinneringen levend houden en zo heb je iets tastbaars om er zo af en toe eens bij te pakken.

Oma vertel eens

Mijn oma is al 13 jaar niet meer bij ons. Hoe graag zou ik nu willen dat zij voor die tijd het boek ‘Oma vertel eens’ had ingevuld. Ik kon urenlang luisteren naar haar verhalen over de oorlog, terwijl zij met haar schort om druk was met de afwas en andere dingen in het huishouden. Ik heb fijne herinneringen aan haar. En toch zijn er nog heel veel dingen die ik niet van haar weet. Ook mijn moeder weet heel veel dingen niet over haar eigen moeder.

Daarom kreeg zij van ons dit boek om in te vullen voor Luuk. En ik ga aan de slag in ‘Mam vertel eens’. Zo heeft hij hopelijk later een mooi beeld van hoe wij zijn, of waren.

Omaverteleens

Winnen!

Ik mag van uitgeverij Unieboek Het Spectrum maar liefst 2 exemplaren van dit leuke boek weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken?

:: Laat in een reactie hieronder weten welk boek jij zou willen winnen. Je kunt kiezen uit ‘Mam vertel eens’ en ‘Oma vertel eens’

:: Wil je extra kans maken om te winnen? Like MamaKletst dan op Facebook (dit is dus niet verplicht!)

Je kunt meedoen tot en met vrijdag 8 mei. Op zaterdag 9 mei zal ik 2 winnaars een mailtje sturen. Vergeet dus niet te reageren met een geldig e-mailadres.

Als je nog meer kans wil hebben op het winnen van zo’n mooi boek, kun je ook meedoen met de winactie van MamaLiefde.

Je koopt de boeken hier.

35 gedachten over “Mam vertel eens + winnen!”

 1. Wat een leuke actie. Ik heb al jaren geen contact met mijn moeder dus die hoeft niets in te vullen. Maar ik heb voor mijn oudste een andere versie van mam, vertel eens. Dus zou ik ondanks de kaftkleur voor mijn zoon mam, vertel eens eens willen winnen. Zodat ik voor hem ook zo’n mooi naslagwerk kan bijhouden.

  Beantwoorden
 2. Ik zou mam vertel eens echt heel leuk vinden voor mijn moeder en ik ben dan natuurlijk ook benieuwd om hem dan weer terug te krijgen

  Beantwoorden
 3. Ik zou oma vertel eens aan mn schoonmoeder geven. Ze is niet Keano’s echte oma maar zo gedraagt ze zich wel en zo voelt het voor Keano ook. Geweldig om die band tussen die twee te zien zonder dat ze enige bloedverwandschap hebben.

  Beantwoorden
 4. Wat leuk zeg! Ik zou voor mam vertel eens gaan! Leuk om dingen bij te houden voor vince ! Merk dat ik minder bij een 2 e doe dus dit is wel een uitdaging! Xxx wendy

  Beantwoorden
 5. Ik zou wel graag de mam vertel eens winnen. ik schrijf ontzettend graag en wil dan ook het boekje invullen voor Vince! Zou leuk zijn voor hem denk ik en het past helemaal bij ons!

  Beantwoorden
 6. Ik wil meedoen voor het boek ‘oma vertel eens’, mijn oma is 82 jaar oud en ligt momenteel in het ziekenhuis, zou het fijn vinden als ze dit nog voor me in kon vullen 🙂

  Beantwoorden
 7. Wat super leuk! Ook ik doe graag mee.. Zelf heb ik zon boek al is aan me moeder gegeven en ook ingevuld terug gekregen.. Ik zou graag de oma verzie willen winnen om mijn schoonmoeder die te geven om in te vullen over isa.. Zei is eigenlijk helemaal niks van der maar toch zie k hoe leuk en bijzonder dat t is!

  Beantwoorden
 8. Oh wat leuk!! Ik zag het laatst liggen bij de Bruna en heb nog getwijfeld het “mama” boek te kopen. Deze zou ik dus ook graag willen winnen voor mezelf, zodat ik een mooi boek heb met al mijn verhalen voor mijn kinderen later.

  Beantwoorden
 9. Mam vertel eens zou ik willen winnen. Niet voor mijn moeder want die is er niet meer 🙁 maar om zelf in te vullen voor mijn kids. Toen mijn moeder overleed besefte ik dat ik niemand meer bepaalde dingen kon vragen over toen ik klein was. Zij was de enige die er antwoord op wist. Ik ben toen veel meer begonnen op te schrijven voor mijn eigen kids. Ik heb deze boeken eerder gezien en vind het echt een topidee.

  Beantwoorden
 10. Wat een leuke actie! Mijn oma is helaas ook al bijna 10 jaar geleden overleden. Ik mis haar ontzettend erg en zeker om haar een keer te vragen naar haar ervaringen. Zij heeft natuurlijk in zo’n andere tijd kinderen gekregen waardoor je soms net even met een andere blik naar je eigen problemen aankijkt. Daarom zou ik graag het boek oma, vertel eens willen winnen. Het lijkt me zo leuk als mijn moeder dit voor mijn zoon kan invullen.

  Veel liefs,
  Charlotte

  Beantwoorden
 11. Ik heb helaas mijn beide oma’s niet meer, en mijn moeder is ook alweer in de 70.
  Ik zou haar heel graag het boek Mam vertel eens willen geven en vragen in te vullen.
  Zodat mijn kind straks weet wie oma is, want er is dan maar 1 oma (ik word een bewust alleenstaande moeder)

  Beantwoorden
 12. Ik zou heel graag de mama versie winnen. Bjarne zijn oma’s en opa hebben allemaal een oma of opa schrijft boekje. Het mama schrijft boekje uit die serie kan ik nergens meer vinden, maar ik zou het mooi vinden als ik zelf ook een dergelijk boekje voor Bjarne kan maken. Dus ja, ik doe heel graag mee met deze winactie!!!

  Beantwoorden
 13. Toffe winactie! Van mijn laatste oma heb ik helaas afgelopen week afscheid moeten nemen, en Melle heeft al een ‘oma vertel eens’ boek van mijn moeder. Ik heb zelf nog geen ‘mama vertel eens’ boek voor hem, en dat lijkt me eigenlijk heel erg tof! Daar doe ik dus graag voor mee! 🙂

  Beantwoorden
 14. Oh wat zou dit boek leuk zijn. Ik schrijf erg graag. Zo hebben zowel m’n zoontje als dochtertje een dik gevuld babyboek waarin leuke herinneringen en foto’s in bewaar. Al vind ik het spijtig dat in een babyboek weinig plaats is voor een langer tekstje.

  Zowel ‘oma vertel eens’ als ‘mama vertel eens’ zouden hier goed gebruikt worden :(.

  Bij deze waag ik alvast m’n kans!

  Beantwoorden
 15. Ik doe heel graag mee voor t boekje mam vertel eens, dit wil ik invullen en bijhouden voor me dochtertje voor later, het boek oma vertel eens zal me dochtertje met Moederdag aan me moeder geven en hopelijk kan ze deze nog met mooie verhalen invullen

  Beantwoorden
 16. “Oma vertel eens” zou hier goed van pas komen. Mijn dochtertje is dol op oma en andersom. Dit wil oma vast graag geven aan haar, dat weet ik zeker!!

  Beantwoorden
 17. Hoi! Ik zou graag kans maken op de mama vertel eens! Mijn moeder leeft helaas niet meer, dus de oma-versie heeft geen zin. Toch had ik het super gevonden zoiets van haar te hebben. Daarom wil ik het nu wel graag voor mijn zoontje doen.

  Beantwoorden
 18. Ik zou graag mee doen voor ‘mam vertel eens..’
  Wat je schrijft is waar, ooit zul je afscheid moeten nemen van je moeder. Hopelijk mag dat moment nog heel ver weg zijn, maar je weet het gewoon niet. Twee jaar geleden kregen wij de schrik van ons leven toen we tijdens een dagje naar de Efteling gebeld werden dat mijn moeder in het ziekenhuis lag. Daar bleek dat ze hartritmestoornissen heeft en zal altijd medicijnen moeten slikken. Ze blijft onder controle van het ziekenhuis. Gelukkig is ze er nog en hopelijk zijn wij de gelukkigen die dit boek mogen winnen zodat er mooie herinneringen opgehaald kunnen worden (en bewaard kunnen blijven) dmv dit boek.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten