In september gaf ik mezelf letterlijk bloot op mijn blog. Ik liet mijn blote buik zien, inclusief striae en vetjes. De reacties hierop waren waanzinnig lief en al heel snel kwamen er veel meer blote mama buiken voorbij op onder andere Instagram

Later kon ik zelfs een artikel plaatsen met meerdere blote mama buiken. En als ik al die (niet zo) perfecte buiken voorbij zie komen, kan ik alleen maar trots zijn. Trots op de verhalen achter die buiken en trots op de vrouwen die de foto’s durven te delen. En nog steeds krijg ik mailtjes binnen met foto’s met daarop blote mama buiken.

De verhalen erachter zijn misschien nog wel het mooist. Daarom heb ik besloten de hele opzet te veranderen. Ik wil jullie aan het woord laten, jullie mogen aan mijn lezers vertellen wat zich heeft plaatsgevonden in jouw buik, hoe je je voelt als je voor de spiegel staat en vooral laten zien hoe die buik eruit ziet.

Wil je hieraan meewerken? Stuur me dan een mailtje via het contactformulier, of stuur een mailtje naar info@mamakletst.nl

Je zal een vragenlijst toegestuurd krijgen en ik vraag je natuurlijk om een foto mee te sturen van je blote buik. Ben je zwanger en wil je hieraan meewerken? Dat kan natuurlijk ook! Uiteraard plaats ik een link naar je blog als je dat wilt. Maar je mag ook anoniem mee doen aan de mama buiken challenge. Je hoeft natuurlijk je gezicht er niet bij op de foto te zetten en we kunnen samen een schuilnaam bedenken voor in het artikel.

Heb je je blote buik al ingestuurd, maar deze nog niet voorbij zien komen in een artikel? Dan ontvang je zeer binnenkort een mailtje met de vraag of je mee wil werken aan de blote mama buiken challenge in de nieuwe opzet. Wil je dit niet, verwijder ik de foto en praten we nergens meer over.

Ik hoop natuurlijk op heel veel reacties!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Luuk is 11 maanden
Next Mama valt af – Bewegen enzo

6 thoughts on “Mama Buiken Challenge – Doe je mee?

  1. Ik zou graag mee willen doen! Wat goed zeg dat je zoiets hebt bedacht, er heerst veel onzekerheid onder moeders over hun uiterlijk, en vaak zijn de buik en borsten het ergste waar ze zich zorgen over maken.

  2. Ach waarom niet! Ik doe graag mee, er heerst inderdaad een grote onzekerheid en als we elkaar hierin kunnen supporten, why not?!

  3. Wat knap van je!
    Ik ben zelf ook behoorlijk geknapt en gescheurd van alle kanten, maar ik ben er nog niet aan toe.
    Ik ben nu zwanger van onze 2e, dus ik ben erg benieuwd hoe mijn huidje er deze keer vanaf komt 🙂

    Wie weet na deze zwangerschap!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Sinterklaasbloghop met heel erg veel winacties!

19 november 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten