Mama challenge 11Het einde van de mama challenge begint langzaam aan in zicht te komen. Jullie hebben nog vier opdrachten van me tegoed. Om te beginnen maakte ik een “voorleesboekje” voor Luuk. Eigenlijk had ik het samen met Luuk moeten maken. En ik was in eerste instantie van plan om een klein boekje te laten drukken als een soort fotoboek. Maar de financiën laten het even niet toe. Daarom koos ik voor een andere oplossing. 

Vlak na de bevalling liep ik door de Kruidvat en zag ik onderstaand boekje liggen. Dit is een stoffen boekje, voorzien van een spiegel en deze kun je vullen met 3 verschillende foto’s. Luuk vindt het erg interessant om naar foto’s te kijken. Hij kijkt graag naar zijn eigen foto’s aan de muren in de woonkamer. Maar ook op andere plekken in huis kijkt hij graag naar alle verschillende foto’s. Dus besloot ik geen voorleesboekje te maken, maar een klein fotoboekje.

Voorleesboekje2 voorleesboekje3

Ik zocht op de computer naar losse foto’s van ons drietjes. De foto van mij is gemaakt door Aline. Ik liet de printer zijn werk doen en pakte ondertussen alvast een schaar uit de la.

voorleesboekje4 voorleesboekje5

En toen was het tijd om het boekje te vullen. Om te beginnen met de foto van Luuk. Dit blijf ik zo’n leuke foto vinden! Daarom hangt deze foto natuurlijk ook boven de bank.

voorleesboekje6 Voorleesboekje7

Misschien dat we Luuk op deze manier kunnen helpen om papa en mama te zeggen. En zodra hij dat kan vullen we het boekje met foto’s van de verschillende opa’s en oma’s. Zodat hij hen ook op die manier gaat herkennen.

Heb jij wel eens iets soortgelijks gemaakt voor je kind?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Luuk is 7 maanden
Next TAG – Project Positief

9 thoughts on “Mama Challenge – Maak een voorleesboekje

  1. Wat super leuk gedaan! Hij herkent jullie natuurlijk, dan is het sowieso leuk om er uit voorgelezen te worden hihi. Als hij nog iets ouder is, vindt hij het zeker heel leuk om te zien hoe hij er als baby uitzag. Goed bewaren dat boekje dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Mijn leraar is koekkoek

12 januari 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten