Mama challenge 11Tussen 1 juli 2014 en 31 oktober 2014 doen verschillende mamabloggers (en inmiddels ook mama-Instagrammers of mamatweeters) mee aan de mama challenge. De 10 opdrachten zijn bedacht door 9 verschillende mamabloggers en mogen naar eigen inzicht uitgevoerd worden. De mama challenge blogs zijn herkenbaar aan het logo links bovenin dit blogbericht en wordt gedeeld op de verschillende social media kanalen met #mamachallenge.

Het was al een tijdje geleden dat ik de vorige opdracht deed. Toen ging ik een baby outfit shoppen onder de € 10,00. Ik heb de komende tijd dus nog een hoop opdrachten te doen en om te beginnen sprak ik met Maike af om te gaan picknicken met onze knullen. Maike en ik blijken namelijk maar 10 minuten bij elkaar vandaan te wonen. Dus stapte ik gistermiddag voorzien van allerlei lekkers, een picknickkleed en natuurlijk Luuk de auto in om Maike en Luka op te halen voor onze picknickdate.

PicknickLuukLuka PicknickLuukLuka2

Eenmaal geïnstalleerd in het park, begonnen Luuk en Luka elkaar af te tasten. Vooral Luuk was erg van het aanraken haha. Super leuk om te zien dat ze zo gelijk lopen in hun ontwikkeling. Luka is precies 5 dagen ouder dan Luuk, heel leuk dus om ze zo samen op een kleed te zien liggen!
Maike en ik leerden elkaar kennen onder het genot van een broodje, scones gemaakt door Maike en brownies gebakken door mij.

PicknickBrownies PicknickBord

Het was een geslaagde middag zo in het park. We troffen het ontzettend met het weer. En wat was het leuk om Maike en Luka te ontmoeten en lekker om een middagje buiten te zijn, in plaats van alleen maar met verzorgen, huishouden en werk bezig te zijn. Luuk vond het ook fijn, viel al een half uur eerder dan anders in diepe slaap. Zouden we toch vaker moeten doen, zo’n picknick in het park!

PicknickLuuk

Bekijk hier de uitleg en de opdrachten van de Mama Challenge. 

Ga jij wel eens picknicken? 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Blote mama buiken challenge
Next Natuurlijk Ouderschap – Balance

10 thoughts on “Mama Challenge – Picknicken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

In de luiertas van Ellen

11 september 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten