Het was een pittige week, omdat ik aan het begin van de week nog niet zeker wist of ik nog wel blij werd van mijn werk. Het antwoord daarop was ‘nee’ en daarom zei ik mijn baan op. Het werd daardoor een hectische week, maar wel een week waarin ik enorme stappen maakte. En ik bracht veel tijd door met mijn jongens. 

Inhoudsopgave

Maandag

Zo schattig, Luuk ging Maik voorlezen uit het boek waar Joost hem heel vaak uit voorleest voor het slapen gaan. Maik lag aandachtig te luisteren.

Knuffeltijd met Maik na de fles! Luuk zat naast ons tv te kijken.

Dinsdag

Deze dag zei ik mijn baan op en bleek dat het ook direct mijn laatste werkdag als gastouder was. Dat maakte de dag een beetje beladen…

We haalden Luuk op van de peuterspeelzaal en daar zijn ze bezig met het thema ‘dokter’. Hij had daarom een pleister op zijn broek en liet ‘m vol trots aan me zien. De pleister liet al snel los, maar mocht absoluut niet weggegooid worden haha.

Ook tijdens het werken waren er momentjes met Maik, maar lang niet genoeg naar mijn zin. Ik heb echt de juiste keuze gemaakt.

Luuk vond de tijd die ik op de bank doorbracht met de baby’s (om en om een flesje en wat knuffels) wel gezellig en kwam er steeds bij zitten.

Hij speelde ondertussen met de auto’s en wilde er graag een foto van maken. Dat is gelukt, want deze foto heeft Luuk helemaal zelf gemaakt!

Woensdag

Ik maakte gewoon helemaal geen foto’s! Laten we zeggen dat het stoppen als gastouder er even voor zorgde dat ik te druk was met andere dingen.

Donderdag

Outfit deze dag! Een shirtje van CarlijnQ en die is zo leuk! Hij zit alleen al een beetje krap, hmmm, Maik, wat groei je snel!

Televisie tijd ’s middags. Even quality time met de jongens. Deze foto stuurde ik naar Joost die onderweg naar huis was vanuit zijn werk.

’s Avonds neem ik mijn allereerste anticonceptiepil in 4 jaar. Pfoe, best wel een dingetje, maar het moet even. Mijn menstruatie moet even op gang gebracht worden en zodra dat gelukt is ga ik gebruik maken van andere anticonceptie. Een koper spiraal!

Vrijdag

We begonnen de dag best gezellig. De broertjes waren lekker aan het kletsen samen. Luuk zou eigenlijk naar de peuterspeelzaal gaan, maar op het moment van vertrek begon hij ineens met overgeven. Hij bleef dus thuis. Gelukkig voelde hij zich een uur later weer beter, maar balen was het wel!

Maik vindt het zo fijn om lekker tegen ons aan te zitten. Overeind ja.. Want liggen is voor baby’s!

Zaterdag

Zaterdag is vanaf deze week mijn werkdag. Ik heb een bedtafel opgehaald via Marktplaats en bouw deze op zaterdag om tot bureau. Met een koptelefoon op kan ik me helemaal afsluiten van wat er in huis gebeurt. Joost neemt de zorg van de jongens over en ik kan heel hard werken. Nu ik me volledig kan focussen op mijn blog en mediabedrijf, is het wel handig om ook echte uren te kunnen maken. Dat lossen we dus prima op zo. Op deze manier hebben we geen kinderopvang nodig doordeweeks!

Zondag

We beginnen de ochtend op bed met de jongens. Ze vinden het zo gezellig om zo samen te liggen. Maik krijgt er altijd helemaal pretoogjes van haha.

’s Avonds gaat Maik voor het eerst in zijn eigen kamer slapen. Ik mis zijn slaapgeluidjes verschrikkelijk naast me. Maar de nacht gaat gelukkig heel erg goed!

Deze week is een stuk rustiger, ik werk, breng tijd door met de jongens, ga naar het consultatiebureau met Maik en we hebben een rustig weekend. Soms zijn zulke weekjes wel eens lekker!

Lees ook: Weekoverzicht #124

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous 8x Heel stom nu ik mama ben
Next DIY Olifant-astische traktatie

1 thought on “Weekoverzicht #123: Ik zei mijn baan op

  1. Wat fijn dat je nu lekker een dagje hebt om aan je blog en mediabedrijf te werken. Slim opgelost?. Heerlijk hoor hoe die twee schatjes van kinderen met elkaar omgaan! Heel leuk om te zien en lezen. Fijne aankomende week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Mama Linkies #11

4 augustus 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten