Wat was het een drukke en chaotische week. Vooral een medische week, ik moest 3 keer naar het ziekenhuis voor o.a. een apneu test en met de jongens samen naar het consultatiebureau. Ook liet ik een echo maken (spannend!) en twijfel ik over een nieuwe tattoo sinds ik er 1 heb laten ontwerpen. Kortom, het is tijd voor een nieuw weekoverzicht. 

Maandag

Omdat ik in het traject zit om te zien of ik in aanmerking kom voor een maagverkleining, moest ik een apneutest doen. Een nachtje slapen met een kastje en allerlei snoeren om me heen. Very charming. Het voordeel is wel dat deze test gewoon vanuit huis kan.

Dat ik er ’s nachts een soort E.T. van werd, maakten we maar gewoon een geintje van haha. Ik heb Joost ’s er in elk geval flink mee geplaagd om mijn vinger ineens heel langzaam boven hem te laten zien, haha, hij schrok zich rot in het donker!

Dinsdag

Terwijl Luuk op de peuterspeelzaal was, ging Maik met mij mee om alle slaaptest spullen weer terug te brengen naar het ziekenhuis. Maik ging gezellig met me mee in de draagzak. Deze ByKay draagzak vinden we allebei zo fijn. Maik vindt het heerlijk om lekker om zich heen te kijken.

Iedere ochtend start ik de dag met de Timehop app en toen ik deze foto zag dat ik even snel dat dit een foto van mij en Maik was. Maar dit was Luuk twee jaar geleden. Blijkbaar lijken ze dus toch wel een beetje op elkaar soms haha.

Het was weer tijd voor een bezoek aan het consultatiebureau met beide meneren. Luuk deed de ogentest en slaagde in een keer.

Lees ook: Je kind heeft een bril nodig, wat nu?

Woensdag

Van een vriendin kreeg ik deze oude foto van mezelf toegestuurd. Jeetje wat was ik hier uitbundig haha. In deze periode ging ik echt iedere week stappen, elke week ergens anders. Volgens mij was dit in een of andere discotheek waar we nog nooit geweest waren. En jeetje.. Ik vond mezelf hier dus al dik. Het is maar goed dat ik toen nog niet wist hoe ik er nu uit zou zien haha. Dit is 8 jaar geleden rekenden we uit. Bizar!

Broederliefde. Maar echt. Maik begint direct te grijzen als hij Luuk ziet en Luuk wil Maik steeds maar enorme kwijlkussen geven.

Ik probeerde uit of Maik een beetje in de kinderstoel bleef zitten, omdat hij echt niet meer wil liggen. En dat ging prima. Wat wordt hij groot zo!

Donderdag

Goedemorgen!

Joost gaat tegenwoordig op donderdagavond trainen en dan doe ik na het eten de avondspits en het naar bed brengen. Althans, Joost had Luuk al wel naar bed gebracht, maar zodra hij hoorde dat Joost de deur uit ging, besloot hij nog even bij mij en Maik te gaan zitten. En ja ik zit in een Feyenoord badjas. Een badjas van Joost en die trek ik alleen aan omdat het zo lekker zit haha.

Zo’n avondritueel met je grote broer naast je, is trouwens wel heel erg grappig. En wat een stoere romper heeft hij aan he.

Na nog even te poseren ging Luuk na drie kwartier toch naar zijn bed (helemaal zelf!) om lekker te gaan slapen.

Vrijdag

Er kwam een nieuwe blote mama buik online.

En het was een echte haastochtend. Bij een tweede kind word je er echt makkelijker in. De oudste moet naar de peuterspeelzaal, ik moest naar een ziekenhuisafspraak en de fles geven moest dus even tussendoor in de auto. Gelukkig is Maik hierin heel flexibel.

Mijn “Gefeliciteerd! Uw spiraaltje is goed geplaatst” echo-foto. Woehoe! Hij zit goed genoeg om nog 5 jaar te blijven zitten. Deze foto deed het trouwens goed op Instagram. Ik kreeg allemaal felicitaties voor ons derde kindje, maar die reacties werden ook weer verwijderd als ze zagen dat ik helemaal niet zwanger bleek hahaha. Geweldig vind ik dat.

We brachten de kinderen naar opa en oma en snelden ons richting de tattooshop. Ik was 3 weken geleden al aan de beurt voor deze tattoo, maar ook Joost liet het nu zetten. De Thunderdome wizard! En erg sexy zo’n kale plek op zijn been haha.

Omdat 1 van mijn tattoo’s helaas erg lelijk is geworden, liet ik nog een ontwerpje op mijn arm schetsen. Deze komt namelijk over mijn oude heen. Je ziet op deze manier helemaal niet goed wat het uiteindelijke resultaat gaat worden, maar het wordt een tattoo met kleur en natuurlijk met rozen en allerlei versiering eromheen. Dit werd zo uit de losse pols op mijn arm getekend. Echt gaaf. Zeer binnenkort ga ik dus nog maar even terug om de afspraak definitief in te plannen.

Dit is de tattoo die lelijk is geworden. Ontzettend jammer, want het betekent erg veel voor me, aangezien dit Luuk’s hartslag en zijn naam is. Maar ik heb het stukje CTG nog steeds en ook van Maik heb ik een stuk CTG met zijn hartslag, dus ik heb met een andere tattoo artist afgesproken dat hij een mooi ontwerp maakt met de hartslag van beide jongens en hij die uiteindelijk ook nog bij me zal zetten.

Zaterdag = werkdag

Zaterdag heb ik echt keihard gewerkt en geen foto’s gemaakt. Saai he 😉

Zondag

Mijn nieuwe jurk was binnengekomen zaterdag en daar voel ik me lekker in zeg! Even een liftie (noem je dat zo?) voor ik boodschappen ging doen. De temperatuur was heerlijk genoeg om zonder jas te lopen. Daar hou ik van!

En na weer een middag werken voor mij, gingen mijn mannen met z’n drietjes koken. Zo’n leuk gezicht dit!

Kon ik ondertussen nog even een selfie maken.

Lees ook: Weekoverzicht #134

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous 3D koekjes bakken
Next New in: Myomy my paperbag tas

2 thoughts on “Weekoverzicht #133: Apneu test, echo en een nieuwe tattoo?

  1. Oh wat jammer van die tattoo want hij was zo mooi! Wel slecht trouwens dat hij nu al zo is geworden.. En fijn dat je de apneu test thuis mocht doen. Dat mocht ik de tweede keer ook en dat was wel fijn. Maar ja toen was t ook meer ter controle van “ben er als t goed is vanaf”..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Je huis aanpassen naar je nieuwe wensen of toch verhuizen?

9 januari 2021
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten