Er brak weer een nieuwe week aan, een week waarin ik de slaapkamer ging verbouwen, aangezien Maik daar niet meer slaapt. En we gingen voor een check naar het consultatiebureau. Luuk vermaakte zich uitstekend op de peuterspeelzaal en had een leuke dag bij opa en oma. 

Maandag

Nu Maik in zijn eigen kamer slaapt, was het tijd om onze slaapkamer te verbouwen. Want er is geen co-sleeper meer. De boekenkast en de tv staan inmiddels dus weer op z’n plek.

Normaal gesproken lunchen we altijd voor de tv en ik achter de laptop. Maar sinds deze week lunchen we gezellig aan tafel. Luuk eet er een stuk sneller door en kletst de oren van mijn hoofd ondertussen haha.

Zo had ik de kleine meneer niet in zijn bed gelegd hoor, haha!

De boekenkast is ook weer ingeruimd. En ja, alle boeken staan gesorteerd op kleur haha. Ik zie dat op internet regelmatig voorbij komen en ik moet toegeven, het staat een stuk rustiger op deze manier!

Ik moet altijd zo hard lachen als Maik zijn verbaasde koppie trekt.

Dinsdag

We brachten Luuk naar de peuterspeelzaal en gingen samen naar het consultatiebureau. Het was tijd voor de 4 maanden check en nieuwe inentingen.

Zo’n bezoekje aan het consultatiebureau is erg vermoeiend. En zelfs in zijn slaap blaast hij belletjes.

Vorige keer maakten ze zich een beetje zorgen om de afbuigende lijn in de curve. Maar zoals je kunt zien was het deze keer weer helemaal rechtgetrokken.

En qua lengte was Maik deze maand ook wat minder snel gegroeid. Geen probleem wat mij betreft, zo kan hij wat langer in zijn huidige maat kleding blijven zitten haha.

Het was wel rennen en vliegen deze ochtend, maar we waren op tijd bij de peuterspeelzaal om Luuk op te halen. Daar kregen alle ouders de zelfgemaakte groentesoep van de kinderen. Luuk zat er heerlijk van te smullen. En ik wat minder.

Woensdag

Hij slaapt echt zo goed op zijn eigen kamer, heerlijk!

Luuk was een dagje met opa en oma mee, dus Maik en ik hadden quality time samen. Hij voelde zich niet zo lekker, maar mijn telefoon maakt veel goed. Dat vindt hij zo leuk om naar te kijken.

Donderdag

Ehm tja, het was ook weer eens tijd om deze enorme stapel schone was op te vouwen. Ik heb daar nooit zin in, maarja, het moet toch gebeuren!

Gelukkig hielden de jongens me gezelschap.

Vrijdag

Luuk viel tijdens het spelen achterover in zijn bak vol met auto’s. En ik herinner hem er zo’n 86 keer per dag aan dat hij moet kijken waar hij loopt. Ik lag dus helemaal in een deuk omdat hij er zo beteuterd bij zat. En Luuk wist niet of hij moest lachen of huilen.

Pasta tijd! Ik maakte zelf deze lekkere pastasaus.

Zaterdag

Terwijl ik druk was met mijn blog zaterdag, bedacht ik me dat het leuk zou zijn weer te beginnen met de blote mama buik rubriek en ik plaatste de foto die ik 1,5 jaar geleden van mijn eigen buik maakte, als oproepje. En dat werkte, er kwamen direct verschillende aanmeldingen binnen. Zo leuk!

Bellen blazen is Maik’s nieuwste hobby.

Zondag

Hij valt niet heel vaak meer bij me in slaap, des te meer geniet ik ervan als het wel het geval is.

‘s Avonds ging ik weer eens kleuren, om mijn hoofd een beetje leeg te krijgen. Dat werkt altijd zo goed!

Lees ook: Weekoverzicht #125

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Het bucketlist boek voor koppels
Next Wat ik vroeger wilde worden

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Mama valt af – Een update

31 maart 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten