Vorige week was het voorjaarsvakantie. Een mooi moment voor Luuk om een aantal nachten bij zijn opa en oma te logeren. Een rustig weekje zou het worden, dacht ik. Maar de griep kwam langs thuis en voor ik het wist waren de dagen alleen met Maik alweer voorbij. Het was geen drukke foto-week. Ik vergat gewoon om foto’s te maken. Maar Maik’s eerste hapje heb ik natuurlijk wel vastgelegd.

Maandag

Maandagochtend kwam er een (voor mij) erg spannend artikel online waarin ik vertel dat ik een maagverkleining wil en het traject daarvoor gestart ben. De reacties waren ontzettend lief, erg fijn!

Terwijl ik de reacties op het artikel las, viel Maik naast mij in slaap. Mooi, dat paste goed bij ons chill-ochtendje.

Maandagmiddag kwam mijn moeder oppassen en snelde ik naar de Nederlandse Obesitas Kliniek voor de intake. Ik zag een psycholoog, arts, diëtist en bewegingsdeskundige. Het was erg spannend. Meer hierover ga ik later nog in een aparte blog behandelen.

Dinsdag

Dinsdagochtend besloot ik de speelmatten weer eens tevoorschijn te halen. Nu Maik veel op de grond ligt te spelen, leek me dat wel fijn. Luuk greep direct zijn kans en knuffelde nog even flink met zijn broertje, terwijl hij wachtte tot opa en oma “koekkoek” hem kwamen ophalen.

En zo lagen ze samen haha.

Maik genoot wel van alle 1 op 1 aandacht. En Luuk ook bij opa en oma, begreep ik uit de berichten die we kregen.

Woensdag

Yes, de nieuwe voetenzak was binnen en die gingen we natuurlijk uitproberen. Samen al vroeg op pad om boodschappen te doen. Onvoorstelbaar hoeveel sneller je klaar bent ‘s morgens voor je de deur uit bent als je maar 1 kind hoeft aan te kleden haha.

‘s Middags was het tijd voor Maik’s eerste hapje. Hij wist nog niet zo goed wat hij ervan moest vinden. Wat niet zo gek is natuurlijk. Wat heb ik genoten van dat pretbekkie tussendoor. Zo leuk weer, een etende baby.

En een slapende baby vind ik ook altijd erg fijn 😉

Maik was ook alweer 5 maanden oud, dus was het tijd voor een nieuwe maandfoto.

Donderdag

Vandaag ging het hapjes geven super goed. Maik heeft direct door wat de bedoeling is en eet z’n hele bakje leeg.

Vrijdag & Zaterdag

Twee dagen lang heb ik helemaal geen foto’s gemaakt. Ik was druk in huis, rommelde wat met de was, Luuk werd thuisgebracht en ondertussen was Joost ook nog eens ziek, dus ik vergat me bezig te houden met mijn telefoon. Ook wel eens lekker!

Zondag

We speelden samen met Luuk’s kassa. Al noemt hij het een laptop. Zondagochtend is echt onze ochtend om rustig aan te doen. Joost slaapt dan uit (ik doe dat op zaterdagochtend).

Maik wil zo graag zitten en niet meer liggen in zijn newborn seat van de Stokke stoel, maar dit is ‘m toch ook nog niet helemaal haha. Dan nog maar iets langer een gefrustreerde baby. Het duurt vast niet lang tot Maik beter rechtop kan zitten. Al vond Luuk het wel heel gezellig dat Maik zo naast hem kon zitten.

De vakantie is nu weer voorbij, deze week gaat Luuk weer naar de peuterspeelzaal en verder staat er vrij weinig op de planning. We laden nog even op voor een drukke week (volgende week). Wel ga ik dit weekend naar de tattooshop voor mijn nieuwe tattoo, spannend! En als het goed is ga ik nog met een groep meiden naar Fifty Shades darker. Volgende week zie je of dat inderdaad is gelukt! 

Lees ook: Weekoverzicht #130

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Wij probeerden de Nikon Coolpix W100 uit
Next Lieve Ijeawele, of Een feministisch manifest in 15 voorstellen

3 thoughts on “Weekoverzicht #129: Luuk ging logeren

  1. Ik heb een hoop gemist zie ik wel. Een mooie logo en je traject voor de maagverkleining.. Spannend hoor! Misschien heb je iets aan de zitjes van de Ikea. Die zijn opblaasbaar dus dat kan ervoor zorgen dat Maik beter zit!

  2. Leuk die eerste hapjes, grappig hoe ze reageren en die gezichtjes! Je hebt ook van die voorgevormde zitjes die hier ideaal voor zijn, weet alleen nu de naam even niet meer…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Mijn babyshower

14 september 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten