Afgelopen week ging ik samen met 16 andere mamabloggers door middel van een bloggerstour over de Negenmaandenbeurs heen. Super leuk, maar het zorgde ook voor zoveel inspiratie, dat ik maar weinig tijd had voor iets anders dan werken. Gelukkig had ik de rest van de week maar weinig gepland staan. Ik laat je mijn week zien in dit weekoverzicht in foto’s. 

Maandag

Knuffeltijd met mama! Oh wat is dit toch een heerlijk vrolijk ventje.

Ik maakte deeg om later met Luuk samen koekjes van te bakken. Ik voelde me even een übermoeder.

De koekjes vlak voor ze de oven in gingen.

Dinsdag

Jaaa, Maik past in de Tula! Hij vindt het zo fijn om in de draagzak mee te gaan. Ik blijf het ideaal vinden, zeker als we naar de peuterspeelzaal gaan.

De twee broertjes samen. Zo verschillend, maar allebei toch van mij 😉 Luuk was een verhaal aan het vertellen met een knuffeltje en Maik keek heel geboeid haha.

Woensdag

Het was vroeg dag vandaag, ik bracht de jongens om kwart over 7 al bij mijn moeder en vertrok naar Amsterdam voor de Negenmaandenbeurs, waar een drukke dag op ons wachtte.

Zo gezellig om vriendin Marije weer in het echie te zien, we spreken elkaar dagelijks, maar zien elkaar te weinig. Dat is weer een nadeel als je niet bij elkaar in de buurt woont!

De dag begon onder andere met een alcoholvrije Hugo bij Baby Be Good. Gezellig! Spot de bloggers!

Vriendinnetje Fleur en ik proostten nog even extra lang voor een goede foto, wat ik heel grappig vond, zoals je kunt zien.

Een groot deel van de mamabloggers groep waarmee ik over de Negenmaandenbeurs ging. Wat was het leuk! En wat zagen en hoorden we veel!

Donderdag

Terwijl ik wat foto’s maakte voor een shoplog (die morgen online komt!), lag Maik naar me te lachen. Dat moest natuurlijk worden vastgelegd.

Heyyy, hallo! Maik keek weer naar zichzelf via de selfiestand.

Vrijdag

Ik pakte alle goodiebags en de tassen met aankopen van de Negenmaandenbeurs uit voor de shoplog. En jeetje wat was het een berg!

Zaterdag

Wat heerlijk als je gewoon zo lekker kunt liggen slapen he. Het was een lui dagje voor deze kleine meneer. Samen met Luuk ben ik nog even wezen winkelen en heb wat boodschappen gedaan. Verder heb ik vooral heel veel werk verzet. Ook dat is soms nodig!

Zondag

Mannetje. Hij is zo lief de laatste tijd!

Als papa je outfit uit de kast trekt, krijg je dit soort combinaties, ik heb erg moeten lachen. Vooral omdat het shirt zeker een maat te klein is hahaha. Maik kon er gelukkig om lachen!

Maik was zondagavond wat onrustig, dat heeft hij niet zo vaak. Maar gelukkig helpt knuffelen met mama wel heel erg goed!

Deze week is het vakantie! Even een weekje geen peuterspeelzaal. Luuk gaat een paar daagjes naar opa en oma en ik blijf thuis met Maik. En Joost is er ’s avonds natuurlijk ook. Het is wel een spannende week. En dat heeft alles te maken met mijn traject voor een maagverkleining. Volgende week meer daarover!

Lees ook: Weekoverzicht #129

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Nieuwe visitekaartjes en stickers voor MamaKletst
Next Lief! Lifestyle zomer collectie 2017

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Liebster Award #2

13 september 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten