Het weekoverzicht is een aantal dagen later dan jullie van me gewend zijn. Op de een of andere manier lukte het niet goed de foto’s van mijn telefoon over te zetten en vervolgens was ik zo druk, dat ik er niet meer aan toe kwam. Toch hebben jullie deze mama diary nog te goed van me. Het was een relaxte, maar koude week met alle sneeuw. Ik ben blij dat die sneeuw inmiddels weer helemaal weg is. Op maandag en dinsdag maakte ik geen foto’s. Ik zat niet zo lekker in mijn vel en had weinig behoefte om vast te leggen wat er zoal gebeurde. Ach ja, soms zitten die dagen er wel eens tussen. Kijk je mee naar de dagen die ik wel heb vastgelegd?

Woensdag

De laatste tijd probeer ik iedere dag iets in huis te doen. Vandaag was het dressoir aan de beurt en daar kwam ik nog stapels koopzegels tegen. Voor ons een hele leuke manier om geld te sparen. Alleen wat is het inplakken toch altijd even een werkje om te doen…

Na een korte opruimsessie ziet de binnenkant van de lades er weer zo uit. Heerlijk!

Dus is er tijd om even fijn met mijn kleine kereltje te knuffelen. En hij valt bij me in slaap, gezellig!

Als Joost thuis is na zijn werk en we gegeten hebben, snel ik richting de Jumbo om weekboodschappen te doen. Maar de vriezers waren bijna allemaal leeg. En ik wilde nog wel spinazie en boerenkool uit de diepvries hebben.. Ik kon dus een dag later alsnog naar de winkel, toen hadden ze het gelukkig wel.

Donderdag

Na ruim een jaar niet meer aan mijn opgerekte oorlellen te zitten, was het wel weer tijd om een tunnel in een maatje groter in mijn oor te doen. Dat ging alleen niet zonder slag of stoot. Ik sliep dus een nachtje met de ‘expander’ in de hoop ‘s morgens wel de tunnel erin te krijgen.

Maik keek ondertussen toe hoe ik bezig was met m’n piercings haha.

En jawel, het lukte! Aan 1 kant tenminste.. De andere kant ging minder soepel en daar zit as we speak nog steeds een kleiner maatje in. Hopelijk lukt het me gauw die kant ook voldoende op te rekken.

Ook pakte ik weer een gedeelte in huis aan. Het stukje achter het gordijn in Maik’s slaapkamer. Alles werd weer op zijn plek gezet en zowaar kan ik weer met gemak bij de knutselkast komen.

Vrijdag

Een mooie quote op dit moment. Ik maak flink wat keuzes in mijn leven. De een zonder problemen, de ander met wat meer problemen. En dat geeft ook niet. Ik doe in elk geval alles om ervoor te zorgen dat ik gelukkiger ga worden. Soms is dat even nodig.

Terwijl Luuk op de peuterspeelzaal is, knuffel ik met Maik. Zo gezellig die 1 op 1 tijd samen.

En kijk eens wat er binnen kwam? Mijn allereerste aankoop via Ali Express. En wat zijn ze leuk!

Nog net iets aan de grote kant, maar dat geeft niet, dan kunnen ze mooi van de zomer aan. Ik vind al dat vossenspul zo ontzettend leuk!

Na een ochtendje peuterspeelzaal haalden we Luuk weer op. Gezellig!

Mijn kleine vrolijke kereltje sliep even lekker die middag. Zo had ik tijd om met Luuk te spelen. En we zijn samen gaan douchen, Luuk vindt dat zo gezellig, dat we het wel vaker doen ‘s middags. Scheelt ‘s avonds weer voor het naar bed gaan. En Maik werd erg vrolijk wakker van Luuk’s vrolijke gegil onder de douche haha.

Naar zichzelf kijken op mijn telefoon vindt Maik echt geweldig haha. Kleine kwijlebal.

‘s Avonds ging ik even winkelen. En wat begon het ineens te sneeuwen, het bleef zelfs liggen!

Tegenover onze flat is een parkeerdek waar sneeuw en ijs altijd vrij lang blijft liggen. Dit is best een mooi gezicht, maar ik maakte de foto wel met de wetenschap dat het nog dagenlang zou duren tot deze glibberbende weer weg zou zijn. Van mij hoeft al die sneeuw en al dat ijs niet zo haha.

Zaterdag

De zaterdag is mijn werkdag en ik tikte wat artikelen voor de blog en deed wat webdesign werkzaamheden voor een klant. Echt fijn om het zo geregeld te hebben dat Joost voor de jongens zorgt op zaterdag. Dan krijg ik tenminste wat gedaan en hebben we ‘s avonds tijd voor ons tweetjes.

Jammie! Boerenkool! Heerlijk na zo’n sneeuwdag. Luuk smult ook van dit soort maaltijden.

Zondag

We beginnen de zondagochtend ontspannen. Maik valt in slaap na zijn eerste fles en Luuk en ik kijken samen naar Home Alone dat wordt uitgezonden op tv. Zo leuk dat Luuk heel hard moet lachen om de ‘boeven’ in de film. Dat maakt de film gelijk weer heel leuk om te kijken.

En zo brachten we de zondagmiddag door. Rustig op bed en of op de bank, terwijl we wat dutjes deden en veel naar Netflix keken. Een heel ontspannen weekend, daar mogen er meer van volgen!

Lees ook: Weekoverzicht #127

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Dermo Care: Tijd voor Teletubbies!
Next Living Arrows 7/52 Grijze ogen

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Jaaroverzicht 2017

3 januari 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten