Wat was het een fijne week met de jongens samen. Het weekend was wat drukker, daar keek ik al even naar uit. Eindelijk mijn nieuwe tattoo en naar Fifty Shades Darker. Het werd een avond voor in de boeken. 

Maandag

Heerlijk om de maandagochtend zo te beginnen. Met de kids op bed, beetje tv kijken, flesje geven en heel veel knuffelen.

En daarna is het tijd om lekker te badderen.

Dinsdag

Na een peuterspeelzaalochtend mag Luuk van mij even in de Kruidvat auto. Vindt hij leuk en op die manier kan hij heel even bijkomen en gaat de terugweg naar huis vaak veel relaxter.

Maik vindt het allemaal wel prima en kijkt rustig om zich heen op weg naar huis.

Woensdag

Het is een poetsdagje vandaag. Ik haal zelfs de hoes om het matras vandaan om te wassen. Wordt het weer lekker fris van.

Luuk en Maik wilden even gek doen met de selfie camera.

Al vindt Luuk het leuker dan Maik haha. Maik begint echt ontzettend te kwijlen ineens, het lijkt erop dat er een tandje aan begint te komen, maar ik weet van Luuk nog dat het heel lang kan duren tot dat ook echt zo is.

Donderdag

De eerste blote mama buik van deze serie is de blote mama buik van Klien. Ze werd zwanger van haar Tinder date en heeft na de zwangerschap hetzelfde figuur als daarvoor.

Luuk was wat hardhandig op het tv meubel aan het spelen en ik hoorde de klok al op de grond vallen. Wel heeft hij het snel teruggezet, zodat ik het niet zou zien denk ik. Maar ja, hij heeft ‘m ondersteboven terug gezet hahaha. Ik moest zo hard lachen toen ik dit zag.

Oh wat een heerlijk vrolijk mannetje is Maik toch!

Perspakketten tijd, met daarbij deze Pickwick Kinderthee in een koffertje. Zo leuk! We zijn het volop aan het testen en binnenkort lees je er meer over.

Vrijdag

Het is weer peuterspeelzaalochtend. Luuk heeft zijn nieuwe muts op (dezelfde als Maik, zie de foto hieronder) en ik vroeg of hij even wilde lachen voor de foto. Toen trok hij zo’n koppie. Ongelooflijk, wat een clown is hij af en toe.

Maik had ook weinig zin om te lachen.

We kwamen te vroeg aan bij de peuterspeelzaal, dus mocht Luuk nog even bij de fontein kijken op zijn loopfiets.

’s Middags maakte ik foto’s voor mijn blog. Luuk wilde ook wel even foto’s maken. Goed voorbeeld doet volgen..

Maik’s nieuwe Ali Express slofjes kwamen binnen. Lekker warm.

Net als deze gehoorbeschermers. Binnenkort lees je er meer over. Maar staat het hem niet enig? 😉

Zaterdag & Zondag

Zaterdag tattoodag! Eindelijk kwam dan de Thunderdome Wizard op m’n enkel.

Priktijd!

En het eindresultaat. Wat is het strak gezet zeg, echt heel blij mee!

’s Avonds ging ik gauw naar Hilversum om met een stel meiden naar Fifty Shades Darker te gaan. Ik ben dol op Fifty Shades (vooral de boeken), maar met zo’n groep meiden worden er natuurlijk gekke dingen uitgehaald. Waaronder een komkommer die meegebracht was enzo. Nou ja, dan doen we er maar even gek mee.

Hiiiii Christian!

De bende van ellende. Daarna gingen we nog stappen in Hilversum en ik kwam erg laat (of vroeg…) thuis. Dat ben ik niet meer gewend, dus de rest van de dag heb ik op mijn bed liggen bijkomen, daar heb ik maar geen foto’s van gemaakt 😉

Lees ook: Weekoverzicht #131

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Wat ik in huis het liefst anders zou willen hebben
Next Extra aandacht voor vaders op Vaderdag

1 thought on “Weekoverzicht #130: Nieuwe tattoo en naar Fifty Shades Darker

  1. Wat een heerlijke week. De tattoo is niet helemaal mijn stijl maar hij is wel mooi gezet! Kan me voorstellen dat je erg brak was na een avondje stappen zou ik ook zijn totaal niet meer gewend ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Mama valt af: Extra beweging met de Jawbone

22 mei 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten