Het is 4 weken geleden, dat Nicole van Meisje Eigenwijsje contact met me opnam om te vragen of ik mee wilde doen met haar zelfbedachte fotografie project Mama kijkt anders. Dit leek mij een erg leuk idee en ik plaatste de introductie blog nog geen paar dagen later online. Direct al kwamen er meer aanmeldingen en toezeggingen van mensen die mee wilden doen. Nicole had van te voren nooit kunnen denken dat het zo’n groot succes zou worden. Vanaf 1 augustus kwamen de eerste foto’s online en al snel waren er maar liefs 51 mensen die mee wilden doen. Zij heeft van bijna alle deelnemers de foto’s gebruikt voor hele gave collages. Zo zie je maar dat elke mama anders kijkt.

Weet je niet wat Mama kijkt anders inhoudt? Lees dan vooral mijn intro-blog nog even door.

Inmiddels is het project afgelopen en ik wil jullie nog de resultaten van mijn tweede week laten zien.

weekoverzicht mama kijkt anders MamaKletst

MamaKletst zomer

Dag 8 – Zomer: We gingen vrijdag voor de buien uit nog even lekker boodschapjes doen, zonder jas, want de temperatuur was prima! Luuk vond het prachtig zo in de winkelwagen.

Dag09

Dag 9 – Licht: We speelden met het licht, samen trokken we aan het touwtje en deden de lamp aan en uit. Luuk keek steeds weer verbaasd, maar had al snel door dat wij zelf in de hand hadden of het licht aan of uit ging.

Dag10

Dag 10 – Emotie: Lachen is natuurlijk ook een emotie. Elke ochtend weer wordt Luuk met een lach wakker. Deze keer alleen een brede glimlach, we hebben last van de combinatie sprongetje en doorkomende tandjes.. Pffff

Dag11

Dag 11 – Favoriet: Luuk’s favoriete bezigheid is zichzelf bekijken op de selfiestand op mijn telefoon. Het liefst in combinatie met zijn speen en zijn knuffeldoekje.

Dag12

Dag 12 – Vies: Tandjespoepluiers. Van die dunne, tot aan zijn rug. Vies ja.

Dag13

Dag 13 – Natuur: Samen lekker wandelen, onder de bomen door. Luuk is er dol op!

Dag14

Dag 14 – Beweging: Ook mama moet er aan geloven, beweging! Dus maakten we een wandeling van ruim een uur, heerlijk!

Nicole, bedankt voor het bedenken van dit leuke project, ik vond het geweldig om te zien dat het zo is aangeslagen!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Mama zomer tag
Next Mama shopt herfstkleding

5 thoughts on “Mama kijkt anders week 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Spannende tijden, krijg ik de maagverkleining?

21 oktober 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten