Wauw, er zijn alweer 2 weken voorbij sinds de laatste linkparty. En dat betekent dat onze zomervakantie alweer 2 weken aan de gang is. Nog 4 weken te gaan dus. Want ook al doen we allerlei leuke dingen, dat vaste ritme vinden we toch ook wel fijn allemaal. 

Inhoudsopgave

De favorieten van de vorige keer

10 manieren om je aan je budget te houden

Sinds wij bepaalde budgetten hebben voor verschillende dingen, vind ik het erg interessant hierover te lezen bij anderen. En om hierover te schrijven, maar daarover later meer! Deze 10 manieren om je aan je budget te houden van Waar is Mam, vind ik dan ook erg handig!

Elke dag opruimen | 30 kleine klussen

Dit soort lijstjes, stimuleren mij enorm om aan de slag te gaan. Aan deze blog van Mandy heb ik dus erg veel. Met Elke dag opruimen | 30 kleine klussen, pak je een maand lang iedere dag een kleine klus aan, waardoor je aan het eind een opgeruimd huis hebt. Klinkt ideaal en dat is het ook!

Hoeveel uur per dag ben jij buiten?

Dit is toch wel een blog om over na te denken. Want hoeveel uur per dag ben jij buiten? Ik kwam in elk geval tot de conclusie dat we soms minder buiten komen dan mensen in een gevangenis. Oh jee!

Waarom ik niet meer in God geloof

Dit is een persoonlijke blog van Gera, waarin ze verteld niet meer in God te geloven. En ik vind dat ze hier de spijker op zijn kop slaat. Ik zelf geloof niet. Niet echt denk ik. Wel ben ik opgegroeid (op school) met de bijbel en bidden en het Christelijke geloof is mij dan ook niet onbekend. Soms denk ik er wel eens aan om naar de kerk te gaan, maar ik ga niet. Waarom niet? Om de exacte reden die Gera in haar blog verteld.

Tie-dye watermeloenslinger

En jawel, natuurlijk komt er ook weer een creatieve blog van Fleur voorbij, want die zijn altijd zo leuk! Deze keer maakte Fleur voor de Crea-Cross een tie-dye watermeloenslinger. En die is zo leuk om op te hangen in de zomer. Het maken is eigenlijk best wel simpel, maar dat maakt het extra leuk denk ik!

Wat is een linkparty?

Bij een linkparty draait het om linken, je eigen blog onder de aandacht brengen en andere blogs leren kennen. Door middel van de widget helemaal onderaan de blog, kun je links naar je blogs delen en kijken tussen de eerder gedeelde blogs. Het draait om gezelligheid, bij elkaar langs gaan en elkaars blog leren kennen, net als op een feestje, daarom heet het een linkparty. Om de week kun je op MamaKletst terecht voor een linkparty.

Meedoen met de Mama Linkies

Iedere twee weken plaats ik een ‘Mama Linkie’. In deze mama linkie kun je elke link van je blog delen die maar wilt, er hangt niet een of ander thema aan vast. Een ‘Linkie’ kan nooit helemaal zonder regels, daarom heb ik er een paar opgesteld:

  • Maximaal 3 artikelen per blog toevoegen (Link naar het artikel, niet naar de homepage van de blog!)
  • Blogs mogen overal over gaan, je zit niet vast aan een of ander thema.
  • Volg mij op minimaal 1 social media kanaal
    Volg me op: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
  • Bezoek minimaal 2 blogs die meedoen aan de linkparty, dat is wel zo gezellig!

Die regels vallen best wel mee he? Meedoen kan door op de blauwe knop te klikken. Op die manier voeg je je links toe en kan het feestje beginnen. Veel plezier! Meedoen kan tot en met vrijdag 28 juli 22:00 uur.

 Loading InLinkz ...
Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Waterpret met de watertafel van Little Tikes
Next Shoppen bij Lincherie

3 thoughts on “Mama Linkies #10

  1. Wat leuk dat ik weer uitgelicht ben. De slinger was erg leuk om te maken 🙂 De andere favorieten zijn ook erg interessant. Door onze vakantie ben ik helaas te laat om mee te doen, volgende keer beter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Hoe zorg je voor het best mogelijke geboortekaartje voor jouw baby?

20 oktober 2020
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten